Kılıçdaroğlu parti personeliyle vedalaştı

Kılıçdaroğlu parti personeliyle vedalaştı

SİYASET 8.11.2023 16:08:39
Kılıçdaroğlu parti personeliyle vedalaştı

CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti binasında personeliyle vedalaştı. Devir teslim töreni bugün saat 17'de gerçekleştirilecek.

ANKARA (İGFA) - CHP'nin seçimli 38. Kurultayı'nda Özgür Özel'in genel başkanlık seçimini kazanması ardından bugün parti binasında resmi devir teslim gerçekleştirilecek.

Devir teslim töreni için genel merkeze gelen partinin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tören öncesinde CHP’de çalışan parti personeli ile bir araya gelerek vedalaştı.

Kılıçdaroğlu ile parti çalışanlarının vedalaşma görüntüleri, CHP’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Kılıçdaroğlu'nu çiçeklerle uğurlayan parti personeli, 7.  Genel Başkanları ile günün anısına toplu fotoğraf da çekildi.

Hatırlanacağı gibi, CHP’de devir teslim töreni, bugün saat 17.00’de parti genel merkezinde yapılacak.

Bu arada önümüzdeki saatlerde gerçekleşecek devir teslim öncesi CHP Genel Merkezi’ne Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun yer aldığı dev bir pankart asıldığı öğrenildi.

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen’den 19 Mayıs Mesajı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan 19 Mayıs Mesajı

Ayça Çağlar: “Atatürk’ün Emanetine Sahip Çıkan Gençlerle Aydınlık Bir Gelecek Kuracağız

Aksaray Barosu Başkanı Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN’den 19 Mayıs’ın 106. Yılına Anlamlı Mesaj

Rektör Arıbaş: Bizlere düşen görev 19 Mayıs ruhunu yaşatmaktır

BAŞKAN AKTÜRK AKSARAY’A SAĞLIKTA TARİHİ YATIRIMI DUYURDU

JEOLOJİ MÜHENDİSLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,67% -0,16
  • EURO

    43,29% -0,25
  • GRAM ALTIN

    3993,64% -0,14
  • Ç. ALTIN

    6550,35% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.