Kılıçdaroğlu: Af için iktidarla konuşmaya hazırım

Kılıçdaroğlu: Af için iktidarla konuşmaya hazırım

SİYASET 30.09.2022 16:23:35
Kılıçdaroğlu: Af için iktidarla konuşmaya hazırım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "kader mahkumları için" af ile ilgili düzenlemeyi iktidar ile konuşmaya hazır olduklarını söyledi.

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, af ile ilgili düzenlemeyi iktidar ile konuşmaya hazır olduklarını kaydetti.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, terör, taciz, tecavüz ve benzeri suçların kapsam dışı bırakılması gerektiğini belirterek, affın kader mahkumları için olması gerektiğini savundu.

"Görüyoruz beceremiyorlar, birlikte çözebiliriz" diyen Kılıçdaroğlu, paylaşımında, "Ancak bu af sadece belli başlı suçları kapsayacak; terör, taciz, tecavüz ve benzeri suçlar kapsam dışı kalacak, kader mahkumlarına yönelik olacaktır" ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili ikinci bir paylaşım daha yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Şunu da peşinen söyleyeyim, Fotoromancı hiç heveslenmesin, heyecan yapmasın. Baronlara da af maf yok" yok diyerek göndermede bulundu.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1575823637617463296

MHP AKSARAY KAÇEP 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI

KALANLAR MİLLET BAHÇESİ’NDE AÇIK BÜFE KAHVALTI HİZMETİ BAŞLADI

IHLARA CAM TERAS BAYRAM TATİLİNDE ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

BEDİÜZZAMAN VE BÜYÜK BÖLCEK CADDELERİNDE YENİLEME ÇALIŞMALARI EŞ ZAMANLI OLARAK SÜRDÜRÜLÜYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER VİYANA’DA AVRUPA’NIN EN BÜYÜK İFTAR PROGRAMINA KATILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER RAMAZAN BAYRAMI MESAJI YAYIMLADI

İYİ Parti Aksaray Teşkilatından İftar Programı ve İstişare Toplantısı

  • BIST 100

    9405,16%-0,83
  • DOLAR

    38,01% 0,27
  • EURO

    41,97% -0,14
  • GRAM ALTIN

    3755,13% -1,08
  • Ç. ALTIN

    6148,71% -0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.