Kıbrıs Gazisine Son Görev

Kıbrıslı Kıbrıs Gazisine Son Görev

HABER 22.10.2020 13:23:00
Kıbrıs Gazisine Son Görev

Kıbrıslı Kıbrıs Gazisi 71 yaşındaki Raşit Özdemir hayatını kaybetti. 137 Kıbrıs Gazisinden birisi olan Raşit Özdemir son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle bir süre tedavi gören Gazi Özdemir, Somuncu Baba Külliyesinde İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi.

Merhum Özdemir’in cenaze törenine Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ, gaziler, jandarma ve emniyet personelleri ile vatandaşlar ve Gazi Raşit Özdemir’in yakınları katıldı.

Vali Hamza Aydoğdu merhum Özdemir’e Allah’tan rahmet dileyerek ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi. Gaziler Derneği Başkanı ve Musatfa Dağ Özdemir’in Deniz Astsubay olarak Aksaray merkezin tek Gazi subayı olduğunu söyledi.

Aksaray’da 137 Kıbrıs Gazisi bulunduğunu kaydeden Dağ, son vefat ile Kıbrıs Gazisi sayısının 105’e düştüğünü belirtti. Merhum Özdemir’in annesinin Kıbrıslı olduğunu ifade eden Dağ, Kıbrıs’ta yaşayan Özdemir’in uzun süre önce Aksaray’a gelerek kente yerleştiğini bildirdi


Anahtar Kelimeler: Kıbrıs Gazisine Görev

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2418,54% -0,46
  • Ç. ALTIN

    3987,48% -0,76

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.