KIBRIS GAZİSİ CEYLAN ALTUNKAYA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

KIBRIS GAZİSİ CEYLAN ALTUNKAYA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Ceylan Altunkaya, Ağaçören İlçesi Güzelöz Köyü’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verilen Gazi Altunkaya’nın cenaze törenine; Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Ağaçören Kaymakamı Metin Korkmaz, İlçe Belediye Başkanı Kemal Salman, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mesut Tanatar, İl Emniyet Müdür Vekili Zafer Öztürk, Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Enver Alper Doğan ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, defin töreninin ardından Gazi Ceylan Altunkaya’nın tabutuna sarılı Türk Bayrağını öperek, oğulları Muhsin ve Baki Altunkaya’ya teslim etti. 



  • BIST 100

    10358,46%0,26
  • DOLAR

    40,15% 0,22
  • EURO

    47,03% 0,08
  • GRAM ALTIN

    4336,36% 1,24
  • Ç. ALTIN

    6897,23% 0,94

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.