sliği Bölümünde akademik eğitimini sürdüren Ayça Tokgöz, 7 arkadaşının katkılarıyla keşfettikleri Türk Kahvesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Girişimci öğrenci, üretimini yapmayı düşündüğü kahvenin içeriğinden bahsetti. Kahveyi, Aksaray?da üretmek için destek beklediğini ifade etti.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, kendisine sunulan ve üretim aşamasında olan kahvenin tadına baktı. Çok beğendiğini söyledi. Üniversite Öğrencisi Ayça Tokgöz?ü tebrik eden Başkan Yazgı, ?Kahve, bizim kültürümüzün bir parçası. Zaten adı üstünde Türk Kahvesi. Üniversite öğrencilerimizin girişimci olması ve bu ruhu taşıması bizim için çok önemli. Ülkemiz gelişiyor büyüyor. Böyle gençlere her zaman ihtiyacımız var. Ayrıca öğrencilerimizin, üniversitelerimizden aldığı eğitim ile yeni bir buluş yada keşif yapmaları bizleri sevindiriyor. Öğrencimizi tekrar tebrik ediyorum? diye konuştu.
10871,08%0,16
41,96% 0,20
48,86% 0,00
5297,50% -1,19
8940,57% -2,00
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.