KAZANAN DOSTLUK OLDU

KAZANAN DOSTLUK OLDU.

HABER 25.05.2024 10:05:00
KAZANAN DOSTLUK OLDU


Aksaray Adliyesi ve Aksaray Barosu temsilcileri, 22 Mayıs Çarşamba günü keyifli bir dostluk maçında bir araya geldi. Dağılgan 2 no'lu çim sahada oynanan maçta, dostluk ve dayanışma ön plana çıktı.
Maç öncesi büyük bir coşku yaşayan her iki takım da, sahadan galip ayrılmak için mücadele etti. Rekabetçi geçen maçın sonunda kazanan taraf dostluk oldu.
Maçın ardından Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem AYDEMİR “yargının vazgeçilmezleri hakim, savcı, avukat ve personellerimizin yoğun iş temposundan bir nebze olsun uzaklaşmaları, dostluk ve dayanışmanın pekişmesi adına bu tür organizasyonlar elzemdir. Ayrıca burada bizleri yalnız bırakmayan sayın Cumhuriyet Başsavcı vekilimiz sayın Emrah Özge YELKEN’e, Baro Başkanımız Av.Ferit KÖSE’ye,  Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Aslan YILDIZ’a,mesai arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ederim.” dedi.
Aksaray Cumhuriyet Başsavcı Vekili Emrah Özge YELKEN “Kaynaşma, paylaşma, beraberce vakit anlamlı vakit geçirme adına düzenlenen organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.
Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan YILDIZ “ Sağlıklı yaşamın olmazsa olması sporun faydalarına yadsınamaz, kurumlarımızın etkinliklerine destek olmaktan mutluluk duyuyoruz, adliyemiz ve baromuz mensuplarına keyifli bir müsabaka izlettikleri için teşekkür ediyorum.” dedi. 
Baro Başkanı Av. Ferit KÖSE; “meslektaşlar arasındaki birliği ve beraberliği pekiştirmenin yanı sıra stres atma ve eğlenme açısından önemli bulduğumuz dostluk maçında, takımlarımız centilmence bir müsabaka ortaya koydu; Bu tür dostluk maçlarının, Aksaray Barosu ve Aksaray Adliyesi arasındaki ilişkileri daha da güçlendireceğine inanıyoruz. Hem sporun hem de dostluğun tadını yaşamamıza vesile olan herkese bir kere daha çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Maçın ardından katılımcılara kupa ve madalyaları takdim edildi.
 


Anahtar Kelimeler: KAZANAN DOSTLUK

YAZ SICAKLARINDAN BUNALANLARIN ADRESİ MİLLET BAHÇELERİ VE PARKLAR OLDU

IHLARA CAM TERAS VE KAFETERYA BAYRAMDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ VATANDAŞLARI SİGORTA ACENTA TERCİHLERİ KONUSUNDA UYARILARDA BULUNDU

BELEDİYE EKİPLERİ KURBAN BAYRAMI İÇİN TEDBİRLER ALDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE “GELECEĞİ YAZ” KURSLARI BAŞLIYOR

AKSARAY BELEDİYESİNDEN BAYRAMDA ÜCRETSİZ ULAŞIM

  • BIST 100

    10679,98%-0,82
  • DOLAR

    32,94% 0,16
  • EURO

    35,29% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2458,83% -0,42
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,05

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.