Kayseri protokolünden Bakan Uraloğlu'na ziyaret

Kayseri protokolünden Bakan Uraloğlu'na ziyaret

GÜNDEM 10.11.2023 07:47:19
Kayseri protokolünden Bakan Uraloğlu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Türkiye’de yolları ve ulaşım ağıyla örnek gösterilen iller arasında bulunan Kayseri’yi, ulaşım ve altyapı alanında daha iyi noktalara taşıma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Başkan Büyükkılıç, bir taraftan da Ankara’da bu alandaki ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda Ankara’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Bakan Uraloğlu’na ulaştırma ve altyapı alanında yapılan, yapımı devam eden ve yapılacak olan proje ve yatırımlar ile ilgili bilgiler aktaran Başkan Büyükkılıç, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu'nu Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ile birlikte ziyaret ederek, Sayın Bakanımızla şehrimizle ilgili projeler hakkında değerlendirmelerde bulunduk” diye konuştu.

Bakan Uraloğlu’na Kayseri özelinde ulaşım alanında yapılan hizmetlerden dolayı da teşekkürlerini ileten Başkan Büyükkılıç, Kayseri’yi ilgilendiren proje ve hizmetlerle ilgili sık sık Ankara’da temaslarda bulunmaya devam edeceklerini ifade etti.


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10101,57%0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,76% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2410,35% -1,00
  • Ç. ALTIN

    3868,40% -0,99

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.