Kaşlı,Milli Mücadelenin İlk Kıvılcımıdır` Çanakkale

18.03.2018 10:54:10
Kaşlı,Milli Mücadelenin İlk Kıvılcımıdır` Çanakkale

MHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi?nin 103. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Aksaray Haber ,Aksaray Haberleri, Aksaray KentHaber MHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ?18 Mart bu topraklardaki yarınlarımızın müjdeleyicisi zaferimizin 103?ncü yılıdır. Unutulmamalıdır ki Çanakkale imparatorluğa son verilen devirde milliyet davamızın ve milli vatanımızın bir sınır burcu olmuştur. Asrın milliyet davasında alacağı yeri Anadolu çocuğuna gösteren işaret Çanakale?deki Mehmetçiğin mezarıdır. Çanakkale zaferi, tarih boyunca bağımsızlık, hürriyet ve vatan sevgisi uğruna savaşmaktan çekinmeyen Türk Milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin en güçlü nişanesi; tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkânsızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği milli mücadelenin destanıdır. 18 Mart 1915 tarihinde ??Çanakkale Geçilmez?? diye yazılan bu destanla vatan toprağı içinde kardeşliğin ve ulus olma bilincinin de tohumları atılmıştır. Dünya tarihini ve masa başında yapılan hesapları değiştiren bu zafer aynı zamanda milli mücadelenin de ilk kıvılcımı olmuştur. Milli mücadelenin ilk ateşinin yakıldığı Çanakkale zaferiyle milletimiz; vatan sevgisini, cesaretini, azmini, kahramanlığını ortaya koymuştur. İnsanımız, sahip olduğu yüksek ahlak ve medeniyet anlayışının yansıması olarak Çanakkale Savaşında düşmanından bile esirgemediği şefkat ve merhametiyle savaşın da bir hukuku olduğunu tüm insanlığa gösterilmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günü ve Çanakkale zaferinin 103.yıl dönümü nedeniyle, kutsal vatan topraklarını canları pahasına savunarak bu büyük zaferi milletimize armağan eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum?

TOBB 80. GENEL KURULUNDA ATSO BAŞKANI KOÇAŞ’A HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKETİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VERDİ

TAPDUK EMRE KİTAP KONAĞI SINAV KAYGISI VE YÖNETİMİ KONULU SÖYLEŞİ PROGRAMINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

SAMSUNG, KİA VE HYUNDAİ’NİN ÜRETİM MERKEZİ HWASEONG İLE AKSARAY ARASINDA KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜ İMZALANDI

IHLARA VADİSİ CAM TERAS VE KAFETERYA PROJESİNDE PEYZAJ ÇALIŞMASI YAPILIYOR

200 YIILIK OSMANLI DÖNEMİ ESERİ KARASU KÖPRÜSÜ RESTORE EDİLEREK AKSARAY KÜLTÜR MİRASINA KAZANDIRILIYOR

AKSARAY BELEDİYESPOR U – 15 TAKIMI KÜÇÜK KIZLAR TÜRKİYE HENTBOL ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE 2. OLDU

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ ÖDEMELERİ DEVAM EDİYOR SON ÖDEME TARİHİ 31 MAYIS

  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,16% 0,01
  • EURO

    35,05% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2465,19% -0,09
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.