KARNENİ GETİR SİNEMA BİLETİNİ AL

BAŞKAN DİNÇER, "TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLİYORUM"

HABER 22.01.2022 13:00:00
KARNENİ GETİR SİNEMA BİLETİNİ AL

Aksaray Belediyesi, şehir genelinde ilk ve orta öğretim düzeyindeki karne heyecanı yaşayan öğrencilere ödüllendirmek üzere “Karneni getir sinema biletini al” kampanyası başlatarak velisi ile karnesi getiren öğrencilere sinema bileti hediye ediyor.

Tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Aksaray Belediyesi, yarıyıl tatilinde karnesi ile gelen öğrencilere sinema bileti hediyesi verileceğini sosyal medya hesaplarında duyurmuştu.

Okullarındaki karne dağıtım töreni sonrasında karnelerini alan öğrenciler, velileri eşliğinde Aksaray Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne gelerek sinema biletlerini aldılar.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yarıyıl döneminde öğrencilere küçük bir hediye vermek istediklerini söyleyerek “Karnesini getiren tüm öğrencilerimize ile sinema bileti hediye ediyoruz. Yoğun bir ilgi ile karşı karşıyayız. Yaklaşık 5 Bin öğrenciye ulaşacağımızı düşünüyorum. 

Karnesi ile birlikte gelen 7 yaş ve üzerindeki öğrencilerimize TRT'nin "Aslan Hürkuş Kayıp Elmas" film biletini, 10 yaş üzerindeki öğrencilerimize ise "Kesişme İyi ki Varsın Eren" film biletini hediye ediyoruz. Amacımız sinema filmini sevdirmek ve milli duyguların pekişmesini sağlamak. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.” dedi.


Anahtar Kelimeler: KARNENİ GETİR SİNEMA BİLETİNİ

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Validen gençlere hodri meydan 'Çaylar demli olsun, sohbet koyu olacak

AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

  • BIST 100

    9073,5%-0,07
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.