Karamollaoğlu'ndan 'Allah akıl fikir versin' yorumu

Karamollaoğlu'ndan 'Allah akıl fikir versin' yorumu

SİYASET 7.12.2022 18:40:35
Karamollaoğlu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dün TBMM Genel Kurulu'nda çıkan kavgaya ilişkin, "Meclis kavga mahalli olarak görülüyor, bu da normal karşılanıyor. Allah akıl, fikir versin" yorumunda bulundu.

ANKARA (İGFA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde açıklama yaptı.

Dün TBMM Genel Kurulu'nda çıkan kavgaya ilişkin, "Meclis kavga mahalli olarak görülüyor, bu da normal karşılanıyor. Allah akıl, fikir versin" diyen Karamollaoğlu, konuşmasında ekonomik kriz ve zincir marketler üzerinden devam eden tartışmalara yönelik de değerlendirmelerde bulundu.

"YOKSULLUĞUN VE YOLSUZLUĞUN TEK SORUMLUSU CUMHURBAŞKANI VE ORTAĞIDIR"

"Kasıtlı olarak ülkemizin gündemini değiştirmeye matuf bir girişim, market zincirleri üzerinde koparılan fırtına oldu" diyen Karamollaoğlu, "Ekonomimiz alev almış, kriz her geçen gün daha da derinleşiyor. Krizle mücadele etmesi gerekenler, krizi değil algıyı yönetmenin peşinde koşuyor. Siz elektriğe, gaza ardı ardına zam yapacaksınız, üretim maliyetlerini üç ayda üç katına çıkaracaksınız, sonra da ekmek fiyatları artınca fırıncıyı, gıda fiyatları artınca da marketleri suçlayacaksınız. Üç harfli marketleri fırsatçılık yapmakla suçlayacaksınız. Net olarak ifade etmek istiyorum. Bu ülkede zamların da enflasyonun da hayat pahalılığın da yoksulluğun ve yolsuzluğun da tek sorumlusu bizzat Sayın Cumhurbaşkanı ve ortağıdır" diye konuştu.

https://youtu.be/saq5x-ejwo4

ŞEHİTLER MÜZESİ RAMAZAN BAYRAMI’NDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

BAŞKAN AKTÜRK’TEN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

AKSARAY BAROSU BASIN AÇIKLAMASI 5 Nisan Avukatlar Günü

Rektör Arıbaş: Anadolu Ajansı 105 Yıldır Hakikatin Sesi

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK ADIM

MEDAŞ BİNASININ YIKIMI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

MHP AKSARAY KAÇEP 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    9407,17%0,29
  • DOLAR

    37,99% 0,07
  • EURO

    41,52% -0,28
  • GRAM ALTIN

    3649,65% -1,63
  • Ç. ALTIN

    6046,99% -1,34

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.