Kara Kartallar Hazırladıkları paketleri dağıttılar

HABER 28.04.2020 22:37:00
Kara Kartallar Hazırladıkları paketleri dağıttılar

Aksaray Beşiktaşlılar Derneği örnek bir tutum sergileyerek ihtiyaç sahiplerine yapacakları ramazan  paketlerinin fotoğrafını paylaşarak yardım verme anı fotoğraf ve videolarına yer vermeyeceklerini ifade ettiler
Koronaviürüs nedeniyle insanlar evlerine kapandı. Birçok işletme alınan tedbirler kapsamında süreçte kapatıldı. Aksaray Beşiktaşlılar Derneği üyeler arasında oluşturdukları bütçe ile ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı dağıtmaya başladı. Aksaray Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Melih Altınsoy’un organize ettiği yardım kampanyasına üyeler tam destek verdi.
“ZORLU SÜRECİ KENETLENEREK AŞACAĞIZ”
Ülkenin birlik ve beraberliği her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğuna vurgu yapan Başkan Melih Altınsoy “Zorlu süreci kenetlenerek aşacağız. Sağlık çalışanlarımız tedavi sürecinde fedakârca çalışıyor. Güvenlik güçlerimiz alınan tedbirlerin uygulanması noktasında özverili. Sivil toplum kuruluşları, devletin yetkili organları, belediyeler bu süreçte dayanışma içerisinde hareket ediyor. Aksaray Beşiktaşlılar Derneği olarak bizlerde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırladığımız gıda paketlerinin dağıtımını yapıyoruz . Zorlu süreci omuz omuza hareket ederek aşacağız” dedi.


Beşiktaşlılık bir kez daha başkan Süleyman Seba’ın dediği gibi ‘’ İyi İnsan Olmadan İyi Beşiktaşlı Olunmaz’’  diyerek  Bir elinin verdiğini öbür elin görmesin anlayışıyla  paket dağıtımı yaptılar
YARDIMLARDA ;
[?] Bir yoksula, bir hayır işine yaptığınız yardımı, en yakınlarınız dahi bilmemelidir. Çünkü bu çeşit yardımlar dini, ya da sosyal bir ödevdir. Amaç kendini göstermek değil, bir yaraya merhem olmaktır.
Düsturuyla hareket eden Aksaray Beşiktaşlılar Derneği örnek bir tutum sergileyerek sadece yapacakları yardım paketlerinin fotoğrafını paylaşarak yardım verme anı fotoğraf ve videolarına yer vermeyeceklerini ifade etmiş oldular.


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.