KAPALI PAZAR ALANLARINA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

CUMA KAPALI SEMT PAZARI AÇILIŞA HAZIR

HABER 15.11.2022 17:06:00
KAPALI PAZAR ALANLARINA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ


BAŞKAN DİNÇER; ‘’ SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ PROJELERİMİZİ TEK TEK HAYATA GEÇİRİYORUZ’’

Aksaray Belediyesi tarafından modern kent kimliğine uygun olarak hayata geçirilen Kapalı Pazar alanlarına bir yenisi daha eklendi. 

Geçtiğimiz aylarda baştan aşağı yenilenmesi için çalışma başlatılan Cuma Semt Pazarı hizmete alınmaya hazır hale getirildi. 

Vatandaşların ve Pazar esnafının talebine kayıtsız kalmayarak Pazar alanının temiz, nezih ve modern hale getiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, vatandaşların iklim şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecekleri bir mekânın daha tamamlanmasını sağladı. 

Şifahane, Şamlı, Hassas, Nakkaş ve Zafer Mahallesinde ikamet eden vatandaşlara hizmet verebilecek kapasiteye uygun olarak hayata geçirilen Cuma Kapalı Semt Pazar alanın 3 Bin 300 metrekarelik kapalı alanı bulunuyor. Yapılan çalışma ile daha kullanışlı ve daha modern görünüme kavuşturulan Cuma Semt Pazarının çatısında enerji üretilmesi amaçlanarak GES kurulumuna uygun olarak dizayn edildi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Kapalı Cuma Semt Pazarında yapılan modernizasyon çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada yenilenen yüzü ile Cuma kapalı semt pazarından vatandaşların ve Pazar esnafının iklim şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabileceklerini söyledi. Pazar alanında çalışmaların tamamlandığını belirten Başkan Dinçer yakın zamanda Pazar alanının açılışının yapılacağını duyurdu. Başkan Dinçer açıklamalarının devamında kapalı semt pazarı sayına bir yenisini daha dahil ettiklerini ifade ederek hayırlı olması temennisinde bulundu. 

 


Anahtar Kelimeler: KAPALI PAZAR ALANLARINA YENİSİ EKLENDİ

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.