KANTİNLERE FİYAT TARİFESİ GETİRİLİYOR

KANTİNLERE FİYAT TARİFESİ GETİRİLİYOR

HABER 2.12.2022 10:31:00
KANTİNLERE FİYAT TARİFESİ GETİRİLİYOR


Aksaray’da öğrenciler rahat okul kantinlerinde istediklerini almaları için Aksaray Valiliği tarafından tüm ürünlere fiyat tarifesi belirleniyor. 
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Aksaray’da okullarda öğrencilere hizmet veren kantinciler ile bir araya gelerek siz kazanın ancak öğrencilerimizde mağdur olmasın hep birlikte fiyatları uygun hale getirelim dedi.
Aksaray İl özel İdare toplantı salonunda yapılan toplantıya Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav, Ticaret İl Müdürü İsmail Sevim ve okulların kantin işletmecileri katıldı.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu burada yaptığı konuşmada; Kantinlerin temizlik ve hijyen konusunda çok iyi bir durumda olduğuna dikkat çekerek bu duyarlı davranış için teşekkür ederek hepiniz aynı zamanda anne babasınız. Ben bir okula gittiğimde bir öğrencimiz sayın valim ben simit alamıyorum dediği zaman benim içim parçalanıyor. Eminim sizin de parçalanıyor. Biz kantinleri gezdiğimiz zaman bütün okul kantinlerinde bir fiyat istikrarının olmadığını gördük. Bakın bu şehir şehri Süleha olarak biliniyor. Salihler şehri çocuklarımız çay içsin bir bardak çayı niye esirgiyoruz diye konuşan Vali Aydoğdu bu şehirde bir çocuğumuz bir vatandaşımız açsa açıksa vebali hepimize onun için biz sizin de aile geçindirdiğinizi biliyoruz. Aile geçindirmek zorunda olduğunuzu biliyoruz. Sizin de çoluğunuz çocuğunuz var. Sizin de gelir seviyeniz iyi olmalı ailenize bakmalısınız ama hep beraber bu kar marjlarını makul mantıklı sizi de rahatsız etmeyecek seviyeye çekeceğiz.  Evet, dünyada bir ekonomik sıkıntı var ancak ekonomik sıkıntıdan daha büyük bir sıkıntıyı söylüyorum size çok ciddi ahlaki bir sıkıntı var. Durduk yere herkes zam yapıyor bu doğru değil biz beraber sizinle birlikte bugün ilk kez Aksaray’dan başlayarak buna bir çözüm bulacağız diye konuştu.


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,32% 0,24
  • EURO

    35,02% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2282,40% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3847,12% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.