Yürütülen hizmetlerin verimliliği ve kamu kurumları arasındaki koordinasyonun arttırılması adına kamu kurumları değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Aksaray Üniversitesi?nde düzenlenen toplantıda konuşma yapan Vali Ali Mantı; ?Türk Milleti olarak en büyük değerlerimiz tevazu, hoş görü alçak gönüllülük, yardımlaşmadır. Devletin temeli adalet ile, adalet ise güven ile olur. Hepimiz birbirimize güvenmemiz lazım. Biz topluma örnek olmalıyız. Konuşmalarımızla, iş ahlakıyla ve kurumsal sorumluluklarımızla örnek birer birey olmalıyız. Yaptığımız işlerde kanun çerçevesinde açık ve dürüst olmalıyız? dedi.
Aksaray Üniversitesi Rektörü Yusuf Şahin?in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya; Aksaray Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İlker Akkaş, İdare Mahkemesi Başkanı Şenol Karadeniz, Vali Yardımcıları Hakkı Loğoğlu, Gürkan Karaman, Şahin Bayhan ve Mustafa Türkcan, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İlçe Kaymakamları ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri katıldı.
Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı
Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı
AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU
Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı
Aksaray’da Balkon Yangını Korku Dolu Anlar Yaşattı
Aksaray’da Tır ile Halk Otobüsü Çarpıştı: 2 Yaralı
Kontrolden Çıkan Otomobil MOBESE Direğine Çarptı, Yan Devrildi: 1 Yaralı