Yürütülen hizmetlerin verimliliği ve kamu kurumları arasındaki koordinasyonun arttırılması adına kamu kurumları değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Aksaray Üniversitesi?nde düzenlenen toplantıda konuşma yapan Vali Ali Mantı; ?Türk Milleti olarak en büyük değerlerimiz tevazu, hoş görü alçak gönüllülük, yardımlaşmadır. Devletin temeli adalet ile, adalet ise güven ile olur. Hepimiz birbirimize güvenmemiz lazım. Biz topluma örnek olmalıyız. Konuşmalarımızla, iş ahlakıyla ve kurumsal sorumluluklarımızla örnek birer birey olmalıyız. Yaptığımız işlerde kanun çerçevesinde açık ve dürüst olmalıyız? dedi.
Aksaray Üniversitesi Rektörü Yusuf Şahin?in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya; Aksaray Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İlker Akkaş, İdare Mahkemesi Başkanı Şenol Karadeniz, Vali Yardımcıları Hakkı Loğoğlu, Gürkan Karaman, Şahin Bayhan ve Mustafa Türkcan, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İlçe Kaymakamları ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri katıldı.
BAŞKAN AĞIR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Aksaray’da “Benim Çöpüm Değil Ama Benim Dünyam” Temalı Çevre Etkinliği Düzenlendi
İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Belgemen’den Bayram Mesajı: Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Vurgusu
BAYRAM ÖNCESİ SOMUNCU BABA VE KABRİSTANLIKLARA ZİYARETÇİ AKINI