KAMPÜSLE ŞEHİR ARASINDAKİ YAKIN DİYALOG SÜRECEK

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, eğitimden sağlığa, sosyal faaliyetlerden akademik projelere pek çok alanda kısa ve orta vadede hayata geçirecekleri çalışmalar olduğunu söyledi.

HABER 23.08.2023 14:46:00
KAMPÜSLE ŞEHİR ARASINDAKİ YAKIN DİYALOG SÜRECEK

Aksaray’da faaliyet gösteren basın mensupları Rektör Arıbaş’a tebrik ziyaretinde bulundu. ASÜ’de yürütülen her faaliyetin toplumsal bir yönünün de olduğunu ve kampüsle şehrin birbiriyle olan yakın diyaloğunun süreceğini dile getiren Prof. Alpay Arıbaş, “Üniversitede eğitim-öğretim çalışmaları birincil sorumluluğumuz. Ancak bunun ötesinde üniversiteler, bulundukları şehrin farklı dinamiklerini harekete geçirebilir, toplumsal çalışmalara dair ivmeyi hızlandırabilir. Biz de eğitim, sağlık, sosyal etkinlikler, akademik projeler, mesleki kurslar gibi geniş bir alanda şehrimize katkı sunmak arzusundayız” dedi. Arıbaş, bu noktada şehirdeki basınla da yakın bir diyalog içinde olacaklarını belirtti.

Ziyareti gerçekleştiren Gazeteciler Ayşe Alp, Lokman Gümüşsoy, Muhammet Küçüker, Talat Belge, Yasin Doğan ve Yaşar Sarıkaya da Rektör Arıbaş’a görevinde başarı dileklerini ilettiler. 


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,16
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,84% -0,11
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.