KALANLAR MİLLET BAHÇESİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

BAŞKAN DİNÇER KALANLAR MİLLET BAHÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

HABER 23.10.2023 16:25:00
KALANLAR MİLLET BAHÇESİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

 

Aksaray’ın yeşil alan varlığına önemli katkı sağlayacak Kalanlar millet bahçesi şehre nefes aldıracak. 42 Bin metrekare alan üzerine projelendirilen kalanlar millet bahçesinde mevcut ağaçların yanı sıra yeni yetişmiş ağaçlar ve çeşitli süs bitkileri dikildi.

Yaklaşık 15 bin adet fidanın ve süs bitkisinin toprakla buluştuğu millet bahçesi yürüyüş yolları, oyun alanları, spor alanları, bisiklet yolları, kamelyaları ve millet kıraathanesi ile vatandaşların cazibe noktası olacak.

Projede yapılan son çalışmaları yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şehrin en büyük millet bahçesinin Aksaray’a çok yakışacağını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti.
“Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’de 81 milyon metrekare millet bahçesi hedefi doğrultusunda başlattığımız kalanlar millet bahçemizi tamamladık.
Kılıçarslan parkımızın da yükünü alacak kalanlar millet bahçesi muhteşem doğası ve tarihi dokusuyla vatandaşların aileleri ile birlikte verimli vakit geçirebilecekleri bir alan olacak” dedi.
Aksaray’ın yeşil alan varlığını artıran projelere imza atan, şehre yeniden yeşil Aksaray kimliği kazandırmak adına birçok çalışma gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Şehre yakın bir konumda projelendirilen kalanlar millet bahçesinin hizmete girmesiyle birlikte vatandaşların doğa ile baş başa, aileleri ile vakit geçirebilecekleri bir alan kazandırılmış olacak.

 


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.