Kahvehanede Silahla 1 kişiyi vuran şahıs ve arkadasları Tutuklandı

ASAYİŞ 2.12.2019 19:33:00
Kahvehanede Silahla 1 kişiyi vuran şahıs ve arkadasları Tutuklandı

Aksaray'da belindeki ruhsatsız silahıyla Aksaray merkez Zincirli Mahallesi'nde  bulunan kahvehaneye girerek bir kişiyi vuran zanlı ve ona yardım ve yataklık yaptığı iddia edilen 5 arkadaşı polis ve Jandarmanın yaptığı ortak operasyon ile yakalandı. Aksaray Emniyet müdürlüğünde yapılan sorgunun ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, dün öğle saatlerinde Aksaray merkez Zincirli Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ramazan C. (49) arkadaşları ile birlikte Aksaray merkez Zincirli Mahallesi'nde bir kahvehanede oturduğu sırada içeri giren bir kişi, belinden ruhsatsız silahını çıkartarak Ramazan C.'nin bacağına bir el ateş etti. Ramazan C. sol bacağından yaralanırken, salonda bulunan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve 112 Acil Yardım ekipleri sevk edildi. Yağından yaralanan Ramazan C. (49) ye sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası Ambulans ile Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdı.

Olay yerinde geniş çaplı araştırma yapan Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet büro ekipleri, kimliği belirsiz şahsın kaçış istikametine yönelik güvenlik kameralarını inceledi. Ramazan C. (49) isimli şahısı ayağından yaralayan kişinin Yaşar G. (39) oluğunu belirleyen cinayet büro ekipleri, şüpheli Yaşar G.'nin (39) Altınkaya köyü Kale yaylasında bir mandırada saklandığını belirledi.

Aksaray merkez Altınkaya köyü Kale yaylasında bulunan mandıraya Polis ve Jandarma ekipleri ile gerçekleştirilen operasyonda şüpheli Yaşar G. Polis ve Jandarma ekiplerini fark edince kaçmaya çalıştı. Polis ve Jandarma ekipleri kısa bir  kovalama sonucu Yaşar G.( 39) yakalayarak göz altına aldı. Şüpheli  Yaşar G.( 39) nin yakalandığı anda yapılan üst aramasında olayı gerçekleştirdiği iddia edilen ruhsatsız tabanca  ve bir miktar uyuşturucu madde bulundu. Yaşar G.'nin (39)  sorgusundan elde edilen bilgiler doğrultusunda bölgede bulunan bazı köylerde  Jandarma ve polis ekipleri operasyon düzenledi. Jandarma ve Polis ekipleri, olaya karıştıkları iddia edilen Ali A. (53), Mustafa S. (24), Fırat C. (26) ve Hasan A. (22) , Rıza S.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

İfadeleri tamamlanan şüpheliler Aksaray Adliyesine sevk edildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ramazan C.'nin vurulma olayının sebebinin Yaşar G.'nin, 4 ay önce yaşanan bir bıçaklama olayında aleyhte ifade verdiği gerekçesiyle Ramazan C.'yi sürekli tehdit ettiği, şikâyetini geri almasını istediği ve şikâyeti geri çekmediği için bacağından vurduğu iddia edildi.


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

AKSARAY BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISI İLE KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER MAZBATASINI ALDI

AKSARAY BELEDİYESİNDEN RAMAZAN BAYRAMI TEDBİRLERİ

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’DEN TOPLUMSAL FARKINDALIK OLUŞTURACAK BİR UYGULAMA

  • BIST 100

    9679,8%-1,37
  • DOLAR

    32,40% 0,03
  • EURO

    34,46% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2487,23% 0,18
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.