Kahveci Dağı'nda sedir bereketi

Kahveci Dağı'nda sedir bereketi

GÜNDEM 4.05.2023 08:12:48
Kahveci Dağı

Daha yeşil bir Nevşehir için çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediyesi, Kahveci Dağı eteklerine 2 bin yeni sedir fidanı daha dikiyor.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Bir süre önce Kahveci Dağı’nda bulunan Kent Ormanı’nda düzenleme çalışmalarına başlayan ve burada kentin en büyük park ve mesire alanı oluşturmak için harekete geçen Nevşehir Belediyesi, Kahveci Dağı eteklerinde de ağaçlandırma seferberliğini sürdürüyor.

Bu kapsamda bu bölgede geçtiğimiz yıl 20 binin üzerinde fidanı toprakla buluşturan Nevşehir Belediyesi, bu yıl da Tarım ve Orman Bakanlığı’nın destekleri ile bölgede geleceğe nefes olacak fidanların dikimini sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde, Kahveci Dağı eteklerinde bulunan ve bir süre önce turizme kazandırılan tarihi Meryem Ana Kilisesi’nin altına ilk etapta 2 bin sedir fidanı dikilecek. Fidan sayısı önümüzdeki haftalarda daha da arttırılacak.

Anahtar Kelimeler: kahveci dağı'nda sedir bereketi

ŞEHİTLER MÜZESİ RAMAZAN BAYRAMI’NDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

BAŞKAN AKTÜRK’TEN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

AKSARAY BAROSU BASIN AÇIKLAMASI 5 Nisan Avukatlar Günü

Rektör Arıbaş: Anadolu Ajansı 105 Yıldır Hakikatin Sesi

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK ADIM

MEDAŞ BİNASININ YIKIMI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

MHP AKSARAY KAÇEP 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    9203,62%-1,88
  • DOLAR

    38,01% 0,09
  • EURO

    41,64% -0,07
  • GRAM ALTIN

    3696,97% -0,36
  • Ç. ALTIN

    6054,59% -1,22

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.