Kahramanmaraş'a ABB'den yerleşke

Kahramanmaraş'a ABB'den yerleşke

GÜNDEM 18.02.2023 16:31:44
Kahramanmaraş

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Yavuz Selim Mahallesi’nde tahsis edilen alanda yerleşke kurmak için çalışmalara başladı.

KAHRAMANMARAŞ (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi 6 Şubat’ta yaşanan depremlerin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta çalışmalarını sürdürüyor. Depremin etkilerinin hissedildiği Hatay’da koordinasyon merkezi kuran ABB, şimdi de Kahramanmaraş’ta da bir yerleşke kurmak için hazırlıklara başladı.

MANSUR YAVAŞ BÖLGEDE

Kahramanmaraş’ı ziyaret ederek ABB’ye tahsis edilen alandaki çalışmaları inceleyen Başkan Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “Kahramanmaraş Yavuz Selim Mahallesi'nde belediyemize tahsis edilen alana yerleşmeye başladık. 342 personelimiz, 129 araç ve iş makinemiz, 1 mobil fırınımız AFAD'la koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor” ifadelerini kullandı.

DEPREMZEDE VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Yavuz Selim Mahallesi’nde kurulum çalışmalarına başlanan yerleşke ile bölgede yürütülen çalışmalara katkı sağlanırken depremzede vatandaşların barınma, gıda ve temel ihtiyaçları da karşılanacak.

Anahtar Kelimeler: kahramanmaraş'a abb'den yerleşke

ŞEHİTLER MÜZESİ RAMAZAN BAYRAMI’NDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

BAŞKAN AKTÜRK’TEN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

AKSARAY BAROSU BASIN AÇIKLAMASI 5 Nisan Avukatlar Günü

Rektör Arıbaş: Anadolu Ajansı 105 Yıldır Hakikatin Sesi

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK ADIM

MEDAŞ BİNASININ YIKIMI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

MHP AKSARAY KAÇEP 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    9203,62%-1,88
  • DOLAR

    38,01% 0,09
  • EURO

    41,64% -0,07
  • GRAM ALTIN

    3696,97% -0,36
  • Ç. ALTIN

    6054,59% -1,22

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.