Kahramanlar'dan 11 ilde 36 gözaltı!

Kahramanlar'dan 11 ilde 36 gözaltı!

GÜNDEM 18.01.2024 09:32:05
Kahramanlar

İçişleri Bakanlığı, 11 ilde DEAŞ ve El Kaide terör örgütlerine yönelik 3 gündür devam eden ve sona eren "Kahramanlar-45" operasyonlarında 36 şüpheli şahsın yakalandığını duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Yeni günün yeni operasyon haberini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ülkenin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacaklarını belirterek, milletin duası, güvenlik güçlerinin üstün gayretleriyle mücadelelerinin aralıksız devam edileceğinin altını çizdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı koordinesinde, Terörle Mücadele Daire Başkanlığınca, Antalya, Düzce, Elazığ, İstanbul, Konya, Mersin, Ordu, Rize, Sakarya, Sivas ve Trabzon'da 3 gündür devam eden "Kahramanlar-45" operasyonları kapsamında 36 şüphelinin yakalandığını belirten Bakan Yerlikaya, operasyonlardaki aramalarda 39 bin dolar, 11 bin avro, 200 bin lira ve çok miktarda diğer ülkelere ait döviz ile çok sayıda dijital materyal ve dokümana el konulduğunu ifade etti.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1747847673951006735

Bakan Yerlikaya, "Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler: kahramanlar'dan 11 ilde 36 gözaltı!

Aksaray’da 17 Yıl 7 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU ORTAKÖY ÇEVRE YOLUNU HİZMETE AÇTI

BAŞKAN DİNÇER: “KATI ATIK TESİSİMİZDE GÜNLÜK 39 BİN KW ELEKTRİK ÜRETİYORUZ

AKSARAY, TÜRKİYE'NİN YENİ SANAYİ ÜSSÜ OLUYOR: BAKAN KACIR'IN AÇIKLAMALARINDA AKSARAY ÖNE ÇIKTI

BAŞKAN DİNÇER: “AKSARAY’DA SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ ÖNCELİK HALİNE GETİRDİK

Otomobil şarampole uçtu 2 kişi yaralandı

Aksaray’daki Olayla İlgili Bir Şüpheli Tutuklandı

  • BIST 100

    16663,31%2,50
  • DOLAR

    43,43% 0,12
  • EURO

    51,72% -0,50
  • GRAM ALTIN

    7224,00% -4,03
  • Ç. ALTIN

    12847,90% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.