Kadına el kal kamaz pankartı açıldı

Kadına el kal kamaz pankartı açıldı

HABER 29.08.2022 15:35:00
Kadına el kal kamaz pankartı açıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından 1 Nisan 2022 tarihinde çıkarılan Genelge ile “2022 yılı içerisinde en az 5 milyon erkeğe kadına yönelik şiddetle mücadele alanında temel bilgilendirme ve farkındalık oluşturma” eğitimlerinin verileceği kamuoyuna duyurulmuştur.

Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede toplumsal farkındalığın ve bilincin en yüksek seviyeye çıkarılması amacıyla vatandaşlarımızın yoğun olarak bir arada bulunduğu alanlarda, kamuoyu farkındalığını artıracak çalışmalar ve faaliyetler düzenli olarak yürütülmektedir.

Bu bağlamda Aksaray Emniyet Müdürlüğü görevlilerimiz tarafından Sultanhanı ilçemizde 25/27 Tarihleri arasında düzenlenen 3. Halı, Tekstil Kültür ve Turizm Festivalinde;

Aile içi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Farkındalık kapsamında 6284 Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun ve KADES uygulaması İle ilgili olarak yaklaşık (1.250) vatandaşımıza broşür dağıtılarak gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

 

Ayrıca 28 Ağustos 2022 Pazar günü 68 Aksaray Belediyespor- Hacettepe Spor futbol takımları arasında oynanan müsabaka öncesinde Maçı yönetecek hakem heyeti ve futbolcularımız tarafından ''KADINA EL KAL­KA­MAZ'' yazılı pankart açılmıştır.     

Anahtar Kelimeler: Kadına kamaz pankartı açıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen’den 19 Mayıs Mesajı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan 19 Mayıs Mesajı

Ayça Çağlar: “Atatürk’ün Emanetine Sahip Çıkan Gençlerle Aydınlık Bir Gelecek Kuracağız

Aksaray Barosu Başkanı Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN’den 19 Mayıs’ın 106. Yılına Anlamlı Mesaj

Rektör Arıbaş: Bizlere düşen görev 19 Mayıs ruhunu yaşatmaktır

BAŞKAN AKTÜRK AKSARAY’A SAĞLIKTA TARİHİ YATIRIMI DUYURDU

JEOLOJİ MÜHENDİSLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,84% -0,02
  • EURO

    43,65% 0,68
  • GRAM ALTIN

    4038,79% 0,95
  • Ç. ALTIN

    6601,79% 0,78

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.