KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİ YAZ AYLARINDA KADINLAR VE ÇOCUKLAR İÇİN ORTAK EĞİTİM ÜSSÜ HALİNE GELDİ

KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİ YAZ AYLARINDA KADINLAR VE ÇOCUKLAR İÇİN ORTAK EĞİTİM ÜSSÜ HALİNE GELDİ

HABER 29.07.2024 14:35:00
KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİ YAZ AYLARINDA KADINLAR VE ÇOCUKLAR İÇİN ORTAK EĞİTİM ÜSSÜ HALİNE GELDİ

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tarafından kadınların kendilerini geliştirebilmeleri, yeteneklerini ortaya çıkartabilmeleri açısından hayata geçirilen Kadın Aktivite Merkezlerinde, çocuklara anneleri ile birlikte el sanatları, değerler ve Kur-an eğitimleri veriliyor.

Yıl boyunca birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapan Kadın Aktivite Merkezlerinden Necmiye Hatun Kadın Aktivite merkezlerinde 4-6 yaş grubundaki çocuklara, Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezi, Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezi ve K. Bölcek Hasas Nakkaş Kadın Aktive Merkezlerinde ise 7 yaş grundaki çocuklara, Nakkaş Kadın Aktivite merkezinde ise genç grubu olarak belirlenen 11-16 yaş grubuna değerler eğitimi, Kur-an eğitimi ve el sanatları eğitimleri veriliyor.

Aksaray Belediyesi ve Aksaray Müftülüğü iş birliğinde düzenlenen yaz kursları, Aksaray Belediyesi ve Aksaray Müftülüğünde görevli uzman eğitimciler rehberliğinde gerçekleştiriliyor. 7 haftalık eğitim sürecinin 5. Haftasını icra eden öğrenciler dolu dolu bir yaz tatili geçirdiklerini dile getiriyorlar.

Kadın Aktivite merkezlerinde çocuklara yönelik her yıl düzenlenen el sanatları, Kur-an ve değerler eğitimlerinden bu yıl Bin 800 öğrenci faydalanıyor. Toplumun her kesiminden vatandaşa hitap eden insan odaklı projeleri hayata geçiren Aksaray Belediyesi kadınlara ve çocuklara yönelik düzenlediği eğitimler ve etkinliklerle takdir topluyor. Eğitimlerden faydalanan kursiyerler kendilerinin meslek öğrenirken çocuklarının da milli ve manevi değerlere bağlı olarak yetiştiklerini belirttiler. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e ve ekibine teşekkür ettiler.
 


Aksaray’da 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Aksaray Belediyesi Çocuk Eğlence Merkezi Coşkuyla Açıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan’ın Aksaray Ziyaretinde İlçeler İçin Yeni Projeler Masaya Yatırıldı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'den Gaziler Günü Kutlama Mesajı

BAŞKAN DİNÇER’DEN YENİ DÖNEM ÖNCESİ NEZAKET ZİYARETİ

Aksaray’da Kadınlardan AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerine Yoğun İlgi; Yeni Kayıt Dönemi Başladı

AKSARAY BAROSU AVUKATLARI SOSYAL FAALİYETLER KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİESKİŞEHİR GEZİSİNDE BİR ARAYA GELDİ

  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    37,98% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2829,83% 0,98
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.