Kadın destek uygulaması eğitimleri başladı

Kadın destek uygulaması eğitimleri başladı

GÜNDEM 15.09.2022 12:51:33
Kadın destek uygulaması eğitimleri başladı

 Aile ve Sosyal Hizmetler, Adalet, İçişleri, Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıkları ile Diyanet İşleri Başkanlığı iş birliğinde uygulanmak ve izlenmek üzere Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 yılı Faaliyet Planı hazırlandı. Proje boyunca, “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede 5 Milyon Erkeğe Farkındalık Eğitimlerinin” verilmesi hedefleniyor.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kadına yönelik şiddetle mücadelede etkinliğin ve farkındalığın artırılması amacıyla “Kadına El Kal-Ka-Maz” mottosu kapsamında, Aile ve Sosyal Hizmetler ile koordinasyon içerisinde ve Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü tarafından emniyet kemeri, cep telefonu, alkollü araç kullanma, yaya önceliği, hız kuralları ve genel trafik konularında Ferpa Çimento A.Ş. İşletmesinde çalışan 110 personel bilgilendirildi.

Ayrıca faaliyet kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından geliştirilen ve kadına yönelik şiddet ile tacizi en aza indirmeyi amaçlayan Kadın Destek Uygulaması (KADES) programı hakkında kadınlarımıza bilgilendirme yapıldı.

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.