Kaçak sigaralara el konuldu

Kaçak sigaralara el konuldu

ASAYİŞ 11.04.2023 09:58:00
Kaçak sigaralara el konuldu

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde 5607 sayılı Kaçakçılık ile Mücadele Kanununa Muhalefet suçunun önlenmesine yönelik kapsamlı çalışmalarımıza devam edilmektedir.

Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ve asayiş timlerince  yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı yaptığı tespit edilen bir şahsın işyerinde yapılan aramalar sonucunda, (7500) gr. bandrolsüz kıyılmış tütün, (75) paket bandrolsüz sigara, (8000) adet bandrolsüz satışa hazır doldurulmuş makaron, (19) adet elektronik sigara (puff), (45) adet bandrolsüz elektronik sigara likiti ve (1) adet sigara sarma makinası ele geçirilmiştir.

Söz konusu malzemelere el konularak şüpheli şahıs hakkında gerekli adli işlemlere başlanmıştır.
 

Anahtar Kelimeler: Kaçak sigaralara konuldu

Aksaray’da Ticari Araç ile Motorsiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

Aksaray’da Polisten Kaçan Araç Yakalandı: 3 Gözaltı

Aksaray’da Kontrolden Çıkan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı

Aksaray’da ' Tartışma Kavgaya Dönüştü: 2 Yaralı

Aksaray'da Seyir Halindeki hafif ticari Kamyonet Devrildi: 2 Kişi Yaralandı

Aksaray'da parkta bir genç bıçaklanarak yaralandı

Aksaray'da otomobil şarampole uçtu

  • BIST 100

    15739,55%-0,84
  • DOLAR

    44,46% 0,28
  • EURO

    51,29% 0,07
  • GRAM ALTIN

    6336,96% 1,46
  • Ç. ALTIN

    10535,37% -0,74

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.