Kaçak sigaralara el konuldu

Kaçak sigaralara el konuldu

ASAYİŞ 11.04.2023 09:58:00
Kaçak sigaralara el konuldu

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde 5607 sayılı Kaçakçılık ile Mücadele Kanununa Muhalefet suçunun önlenmesine yönelik kapsamlı çalışmalarımıza devam edilmektedir.

Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ve asayiş timlerince  yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı yaptığı tespit edilen bir şahsın işyerinde yapılan aramalar sonucunda, (7500) gr. bandrolsüz kıyılmış tütün, (75) paket bandrolsüz sigara, (8000) adet bandrolsüz satışa hazır doldurulmuş makaron, (19) adet elektronik sigara (puff), (45) adet bandrolsüz elektronik sigara likiti ve (1) adet sigara sarma makinası ele geçirilmiştir.

Söz konusu malzemelere el konularak şüpheli şahıs hakkında gerekli adli işlemlere başlanmıştır.
 

Anahtar Kelimeler: Kaçak sigaralara konuldu

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ YILIN İLK ENFLASYON RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ

Ihlara’da Endişelendiren Olay: Genç Kadın Yaralı Kurtarıldı

Aşık Molla Bulvarı’nda zincirleme kaza: 6 yaralı

Aksaray'da Aile İçi Tartışma: 1 Kişi Yaralandı

Aksaray’da Okul Servislerine Sıkı Denetim

AKSARAY’DA 2025 YILINDA 422 ŞİRKET KURULDU

AKSARAY’da Doğalgaz Patlaması: 2 Yaralı

  • BIST 100

    16719,38%0,13
  • DOLAR

    43,52% 0,02
  • EURO

    51,39% 0,05
  • GRAM ALTIN

    6809,03% -1,41
  • Ç. ALTIN

    12008,15% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.