Jasat suçlulara geçit vermiyor

12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi yakalandi

ASAYİŞ 17.06.2022 11:40:00
Jasat suçlulara geçit vermiyor

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir. 

Yasadışı faaliyetleri olan kişi ve örgütleri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda icra edilen faaliyetler kapsamında, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Yeşilova Jandarma Karakol Komutanlığı ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından Aksaray Merkez Yeniket Beldesinde 13 Haziran 2022 tarihinde icra edilen devriye faaliyeti esnasında “Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması ve Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma” suçundan hakkında “12 Yıl 8 Ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.B. (1994-E) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

 

Gözaltına alınan yakalamalı şahıs adli makamlara sevk edilmiş olup, tutuklanarak Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Anahtar Kelimeler: Jasat suçlulara geçit vermiyor

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen’den 19 Mayıs Mesajı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan 19 Mayıs Mesajı

Ayça Çağlar: “Atatürk’ün Emanetine Sahip Çıkan Gençlerle Aydınlık Bir Gelecek Kuracağız

Aksaray Barosu Başkanı Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN’den 19 Mayıs’ın 106. Yılına Anlamlı Mesaj

Rektör Arıbaş: Bizlere düşen görev 19 Mayıs ruhunu yaşatmaktır

BAŞKAN AKTÜRK AKSARAY’A SAĞLIKTA TARİHİ YATIRIMI DUYURDU

JEOLOJİ MÜHENDİSLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,84% -0,02
  • EURO

    43,65% 0,68
  • GRAM ALTIN

    4038,79% 0,95
  • Ç. ALTIN

    6601,79% 0,78

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.