Jasat, dan hırsızlık yapanlara operasyon

Jasat, dan hırsızlık yapanlara operasyon

ASAYİŞ 11.12.2020 18:59:00
Jasat, dan hırsızlık yapanlara operasyon

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) dedektifleri Aksaray merkez Baymış köyünde farklı tarihinde meydana gelen faili meçhul “ Hırsızlık ”  olayını aydınlatılarak olayın şüphelisi 3 kişiyi yakaladı.

JASAT dedektifleri, Aksaray'ın Baymış köyünde  meydana gelen faili meçhul  Hırsızlık  olayları ile ilgili olarak yaptığı çalışmalar sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen H.D. ( 31 ),  A.G.(30) , M.A.(29)  isimli şüphelileri ve çalınan Jeneratör , El Breyiz, İlaçlama sırt pompası , Dalgıç Pompa, Portatif  Çanta Kaynak Makinesi   yakalanarak, Aksaray Cumhuriyet Savcılığına sevk etti.

Anahtar Kelimeler: Jasat hırsızlık yapanlara operasyon

Aksaray’da Üniversite-Sanayi iş birliği artarak devam edecek

YENİKENT’E 78 KONUTLUK İLK ETAP BAŞLIYOR!

YEMEK FABRİKASI PROJESİNİN TEMEL BETONU TAMAMLANDI

TUZ GÖLÜ'NDEN GELEN SON RESİMLER KURAKLIĞI GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

AK PARTİ AKSARAY’DA ÜYE REKORU KIRDI!

Aksaray Jandarmasından Kurban Bayramı Öncesi Uyarı

Aksaray Müteahhit İş İnsanları Birliği Kuruldu: Ramazan Aygül Başkan Seçildi

  • BIST 100

    9475,21%0,81
  • DOLAR

    38,91% 0,10
  • EURO

    44,01% -0,12
  • GRAM ALTIN

    4119,71% -0,55
  • Ç. ALTIN

    6643,34% -0,27

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.