Jandarmadan motosiklet sürücülerine yönelik denetimler devam ediyor

Kazaların önlenmesine yönelik denetimler devam ediyor

ASAYİŞ 27.07.2022 10:36:00
Jandarmadan motosiklet sürücülerine yönelik denetimler devam ediyor

 

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından yaz aylarında artış gösteren motosiklet kazalarının önüne geçebilmek maksadıyla kapsamlı denetimler icra edilmeye devam edilmektedir.  

Bu kapsamda trafik personeli tarafından motosiklet sürücüleri durdurularak sürücü belgesi, ruhsat koruma başlığı kontrolü yapılmış, motosikletlerin çalıntı olması, sahte veya ikiz plaka kullanılması ihtimaline karşı sadece plakadan değil motor-şase numaralarından da sorgulamalar yapılmıştır.

Ayrıca motosiklet sürücü ile yolcuları koruma başlığı (kask) ve gözlüğü kullanımı konusunda bilgilendirilmiştir.

Motosiklet kazalarının en aza indirilmesi amacıyla trafik denetimi ve bilgilendirme faaliyetlerimize devam edilecektir.

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.