Jandarma yasak av denetimlerini sürdürüyor

Jandarma yasak av denetimlerini sürdürüyor

Jandarma yasak avlanma olaylarına karşı denetimlerini sürdürüyor

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, İl genelinde doğal hayatın ve yaban hayvan popülasyonunun korunması amacıyla kaçak ve yasak yöntemler ile avlanmanın engellemesine yönelik çalışmalarımıza azim ve kararlılıkla devam edilmektedir.

Bu kapsamda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleriyle müşterek olarak Aksaray ili genelinde izinsiz ve yasak yöntemler ile avlanmaya karşı denetim faaliyeti icra edilmiştir. Denetimler esnasında, avcıların belge ve ekipmanları kontrol edilmiş olup, bir şahsa, belgesiz ve otomatik av tüfeğinde takoz kullanmadan avcılık yaptığı için 2.095 TL idari para cezası uygulanmıştır.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, yaban hayatın korunmasına yönelik titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.
 



  • BIST 100

    10158,6%-0,15
  • DOLAR

    32,19% 0,18
  • EURO

    35,12% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2472,15% 0,19
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.