Jandarma vatandaşları dolandırıcılara karşı bilgilendirdi

Jandarma vatandaşları dolandırıcılara karşı   bilgilendirdi

Jandarmadan vatandaşlara farkındalık bildirimleri yapıldı


Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde meydana gelebilecek olası hayvan hırsızlıkları ve dolandırıcılık olaylarına karşı denetim, bilgilendirme ve farkındalık faaliyetlerimize aralıksız devam edilmektedir.

Bu kapsamda; Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Asayiş Timlerince, sorumluluk alanlarında bulunan belde, köy ve mahallelerde bulunan hayvan yetiştiricileri ve vatandaşlarımıza, kurban bayramı öncesi meydana gelebilecek olası hayvan hırsızlıkları ve dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları, şüpheli bir durumla karşılaşmaları durumunda 7/24 112 acil ihbar hattını arayarak bilgi vermeleri konusunda uyarılarda bulunulmuştur. Ayrıca hayvan hareketliliğinin yoğun olduğu alanlarda denetim faaliyetlerini arttırarak, belde köy ve mahallelerde vatandaşların görebilecekleri alanlara uyarı afişleri asılarak farkındalık oluşturulmaya çalışılmıştır.

Vatandaşlarımızın, huzur ve güven içerisinde bir Kurban Bayramı geçirmelerini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam edilecektir.  

Kamuoyuna saygıyla sunulur. 



  • BIST 100

    10247,55%-0,86
  • DOLAR

    32,24% 0,00
  • EURO

    34,66% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,87% 0,13
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.