Jandarma Tütün kaçakçılarına geçit verilmiyor

Jandarma Tütün kaçakçılarına geçit verilmiyor

ASAYİŞ 23.11.2022 10:28:00
Jandarma Tütün kaçakçılarına geçit verilmiyor

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde 5607 sayılı Kaçakçılık ile Mücadele Kanununa Muhalefet suçunun önlenmesi yönünde kapsamlı çalışmalarımıza aralıksız devam edilmektedir.

 

Konu ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda, Merkez ilçe mülki sınırları içerisinde bulunan Yeşilova Beldesinde tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı yapan şahısların yakalanmasına yönelik Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda icra edilen faaliyette, Y.K. ve H.Ş. isimli şahıslar Yeşilova Beldesine satmak için getirdikleri (14.156) gram bandrolsüz kıyılmış tütün, (1450) adet bandrolsüz sigara filtresi ve (5000) adet yaprak sigara kağıdı ile birlikte yakalanmıştır. 

Ele geçirilen malzemelere el konularak, şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli işlemlere başlanmıştır.

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

AKSARAY’IN ÇEVRE VE TURİZM PROJELERİ ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI

Gece Vakti Yağma Suçundan Aranan Şüpheli Ağaçören'de Yakalandı

Aksaray Belediyesi’nden Sivrisineklere Karşı Teknolojik Hamle: Drone ile Havadan İlaçlama Başladı

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Tarım Orman Şehrin Güvencesi" Programına Konuk oldu

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,82% 0,12
  • EURO

    46,79% -0,61
  • GRAM ALTIN

    4262,42% -0,74
  • Ç. ALTIN

    6808,69% -0,22

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.