Jandarma kacak avlanan balık ağlarını topladı

Jandarma kacak avlanan balık ağlarını topladı

Aksaray Kent Haber |Aksaray Haberleri

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, İl genelinde bulunan baraj ve göletlerde iç suların florasının bozulmaması ve balık popülasyonunun korunması amacıyla kaçak avlanma engellemesi yönelik çalışmalarımıza azim ve kararlılıkla devam edilmektedir.

 

Bu kapsamda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri tarafından Aksaray Merkez ilçesi mülki sınırları içerisinde bulunan Mamasın barajında tekne ile kaçak avlanmaya yönelik kontrol ve denetimler icra edilmiştir.

 

Yapılan kontrol ve denetimler esnasında Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığınca 300 ve 50 metre uzunluğunda 2 adet sahipsiz kaçak ağ tespit edilmiş olup, bulunan ağlar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri tarafından el konulmuştur. 



  • BIST 100

    9380,95%0,45
  • DOLAR

    38,06% 0,38
  • EURO

    43,15% 1,41
  • GRAM ALTIN

    3959,35% 2,28
  • Ç. ALTIN

    6383,07% 2,67

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.