İyi Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan açıklanması beklenen İYİ Parti İl Başkanı ismi henüz açıklanmadı

Ancak kulislerde güçlü bir şekilde konuşulmaya başlanan Sercan Belgemen ismi netlik kazanmasa da İyi Parti İl başkanı olacak gibi görünüyor.

HABER 18.08.2023 15:38:00
İyi Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan açıklanması beklenen İYİ Parti İl Başkanı ismi henüz açıklanmadı

Genç yaşta, iş hayatına atılarak bugün, oto cam sektöründe  dört ülkede söz sahibi olan, Sercan Belgemen, Aksaray’ın ve ülkemizin adını yurt dışında duyurmayı başardı.

Ülkü Ocaklarında, 3 yıl Ülkü Ocakları başkanlığı yapan Sercan Belgemen, siyasi görüş ayrılığına düşünce, MHP’den ayrılarak siyaseti İyi Partisi çatısı altında yapma kararı aldı.

İş Dünyasında ve çevresinde sevilen bir isim olan Sercan Belgemen’in adı, son günlerde gündemden düşmüyor.

Belgemen’in İyi Partiden kesin il başkanı olacağı yönündeki kulis bilgileri kulaktan kulağa yayılırken, İYİ Parti tabanı ve teşkilat üyelerinin  büyük bir bölümüde, bu görüşü benimsemekte,

 

Belgemen’in İyi parti içerisinde de, İl Başkanlığına  oturması gerektiği yönünde  bir algı kabul görmüş durumda.

2017 yılı itibariyle Aksaray organize sanayi bölgesinde SERCAM OTOCAM adı ile Türkiye genelinde 120 bayisi ve 4 ülkeye ihracat yapan bir firma haline gelmiş, SERCAM firmasının Yönetim Kurulu başkanlığını yapan Sercan Belgemen’in İyi partide il Başkanı olması durumunda, Partinin dahada güçleneceği, ve Aksaray’da belirlenen hedefe ulaşacağını söyleyen siyasi otoriteler,”Sercen Belgemen iyi bir işadamı olduğu kadar, Aksaray’da da çevresinde de sevilen ,kitleleri çevresine toplayabilen bir güce sahip,

Kendisinin partimize İl başkanı olmasından gurur duyarız. Turan Yaldır ile birlikte, partimizi Aksaray’da en güçlü parti haline getireceklerdir güç katacaktır.

Bizler Sercan Belgemen’in mutlaka İl Başkanı olmasını istiyoruz, ancak takdir genel merkezin.Fakat genel merkezde, Sercan Belgemen’in başarılı bir siyasetçi olduğunu gördüğünden eminiz “dediler.

İş dünyasında adını  kısa sürede duyurarak, Organize Sanayi bölgesinin büyük firmaları arasına giren Sercan Belgemen’in İyi Partiden İl Başkanı olması halinde, Partiye güç katacağı, Aksaray’a hizmet edeceği yönünde kesin bir kanaat oluşmuş durumda.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,48% 0,24
  • EURO

    34,77% 0,59
  • GRAM ALTIN

    2436,96% -0,05
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.