İyi Parti Aksaray İl Teşkilatı tarafından düzenlelen kahvaltıda basın mensupları ile buluştu

Aksaray Kent Haber |Aksaray Haberleri

HABER 14.01.2022 01:18:00
İyi Parti Aksaray İl Teşkilatı tarafından düzenlelen  kahvaltıda basın mensupları ile buluştu

Toplantıya  İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Faruk Ağır, Milletvekili Ayhan Erel, Merkez İlçe Başkanı Polat Akçıkgöz, İYİ Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Basın mensupları ile bir araya gelen, İyi Parti teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı programında konu çok cevap azdı.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla yapılan son etkinlik olan İYİ Parti ve basın buluşmasında,günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Ömer Faruk Ağır”Sizler bir kalemin vicdanınız,Aksaray basını olarak kaleminize vicdanınızın sesini yazarsanız bizleri onurlandırırsınız”dedi.
İyi Parti Aksaray  Milletvekili Ayhan Erel ise biz yapıcı bir siyasetle, hem genelde hemde yerel yapıyoruz. Bi sorun var ise Aksaraya bir leke getirecekse bunu kamuoyunda paylaşmadan önce gerekli yerlere ileterek çözülmesini bekliyoruz,düzelmezse kamuoyuyla paylaşılır” dedi.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İl Başkanı Ağır ve  Milletvekili Ayhan Erel,özellikle, CHP İl başkanı tarafından açıklanan Organize Sanayii bölgesinde Alparslan Öztürk ve Tolgahan Öztürk kardeşler için ön tahsis yapıldığı iddia edilen  iki büyük arazi için çıkan iddialar soruldu.
İl başkanı Ömer Faruk Ağır”Osb’deki süreci biliyor ve takip ediyoruz CHP İl Başkanı’nın gündeme getirdiği arazi konusunda gerçekten bir yatırım olacaksa Aksaray’ın kendi evlatlarının önceliği bizi rahatsız etmez. Bizler ilimize farklı illerden gelen birçok yatırımcının yanı sıra Aksaraylı yatırımcıların da iş ve istihdam sağlamasını çok arzu ediyoruz. Bahsi geçen arazi yaklaşık 200 metre kare ve kapalı alanı 40 Bin metrekareden daha fazla. Bu da yaklaşık bin kişi üzerinde istihdam demektir. Buraya yapılacak iş yerinde hepimizin evladı ya da bir yakını çalışacak. Söz konusu arazinin bir süreci var ve biz de o süreci takip ediyoruz. Eğer bu süreçte vaat edilen yatırım yapılmaz ise Burada bir rant varsa biz de gerekli tüm hukuki süreci gündeme taşır ve gelişmeleri an be an yüksek sesle sizinle paylaşırız”dedi.
Aynı  konuyla ilgili olarak Milletvekili Ayhan Erel ise yaptığı açıklamada” bu konu bizede geldi,sayın vali Hamza Aydoğdu ile paylaştık,bize 14 Ocak tarihine kadar süre verdiler. Bugüne kadar sorun halledemez ise bize düşen ne varsa yaparız.Ancak bu konuda hala bir süre söz konusu beklemedeyiz OSB konusunda bir rant meselesi var ise bizde hukuki sürece dahil oluruz”dedi.
Toplantı soru cevap şekilde devam etti.


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.