İyi Parti Aksaray İl teşkilatı başkanlığına Şevki Koçak getirildi

İyi Parti Aksaray İl teşkilatı başkanlığına Şevki Koçak getirildi

HABER 11.11.2022 17:42:00
İyi Parti Aksaray İl teşkilatı başkanlığına Şevki Koçak getirildi

İYİ PARTİ Aksaray İl Başkanı Ömer Faruk AĞIR ’ın istifası ile birlikte, Yönetim Kurulu acil toplanarak İl Başkanlığı koltuğuna Şevki KOÇAK’ı getirdi.
Ömer Faruk AĞIR ’ın  ani  istifası ile birlikte, İYİ Partide, dengeler değişti. AĞIR ile birlikte istifa eden Şaban KOÇAŞ ve Cuma Ali BOZDOĞAN ‘ın istifalarını açıklamasının ardından, sabah saatlerinde Sosyal medya hesaplarından, istiflar gelmeye devam etti.
Öğle saatlerinde sosyal medya hesabıdan,istifasını duyuran ilk  isim, Hasan Yılmaz olurken ardından Derviş Kılıç,Muaammer Demir, ve Recep Şahin’de sosyal medya hesaplarından istifalarını açıkladılar.
İyi parti içerisinde , muhalif guruplar arasında yaşanan gerginliğin, istifalara uzanmasının ardından, 7 kişinin istifası ile sarsılan İYİ Parti, acilen yönetim kurulu toplantısı yaparak, İl Başkanlığına Şevki Koçak’ı getirdi.
İyi parti içinde, Resul Karaüzüm’ün adı İl Başkanlığına konuşulrken, Şevki Koçak’ın isinin açılanması dikkati çekti.

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

  • BIST 100

    10275,75%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,15
  • EURO

    46,94% 0,42
  • GRAM ALTIN

    4277,20% 0,43
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.