İYİ Parti'deki 'acil' toplantı sona erdi... Görüşmeler bugün sürecek

İYİ Parti'deki 'acil' toplantı sona erdi... Görüşmeler bugün sürecek

SİYASET 3.03.2023 04:35:26
İYİ Parti

Altılı masa toplantısı sonrasında İYİ Parti’nin ek Genel Merkez binasında gerçekleştirilen toplantı sona erdi. Genel Başkan Meral Akşener, bugün Genel İdare Kurulu üyeleri ve İl Başkanları ile görüşmeler de yapacak.

ANKARA (İGFA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Cumhurbaşkanı adayının görüşüldüğü altılı masa toplantısının ardından milletvekilleri ve başkanlık divanı üyeleriyle yaptığı toplantı sona erdi.

Genel Başkanı Meral Akşener, toplantı sonrası partisinin milletvekilleri, Divan Başkanlığı üyeleri ve başdanışmanları ile buluştu.

Partili kurmaylarıyla yaklaşık 4 saat süren süren toplantı sonrasında Akşener toplantının ardından açıklama yapmadan aracına bindi.

PARTİLİLERLE GÖRÜŞMELER BUGÜN DE SÜRECEK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bugün saat 14.00'te Genel İdare Kurulu üyeleri, saat 17.00'de ise İl Başkanları ile görüşmesi bekleniyor.

Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Eski Başkanı Çapan Tekeli’nin Kardeşi Şahin Tekeli Hayatını Kaybett

HAMİDİYE KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINDA KALDIRIM VE PEYZAJ ÇALIŞMASI BAŞLADI

Aksaray OSB’de forklift kazasında 27 yaşındaki işçi hayatını kaybetti

KOP’TAN NİĞDE’YE 98 MİLYON TL’LİK YATIRIM

VALİ KUMBUZOĞLU VE BAŞKAN DİNÇER, MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN AKTÜRK’TEN SULAMA PROJESİNE YAKIN TAKİP

Köy ve mahalle muhtarları istişare toplantısı

  • BIST 100

    10615,96%0,16
  • DOLAR

    40,45% 0,10
  • EURO

    47,49% -0,10
  • GRAM ALTIN

    4453,46% -0,10
  • Ç. ALTIN

    7120,24% 0,73

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.