İYİ Parti 5 ilin adaylarını açıkladı

İYİ Parti 5 ilin adaylarını açıkladı

SİYASET 17.01.2024 16:47:18
İYİ Parti 5 ilin adaylarını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Antalya, Giresun, Kars, Kocaeli ve Kırklareli için belediye başkan adaylarını bugün gerçekleştirdiği partisinin grup toplantısında TBMM'de açıkladı.

ANKARA (İGFA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada 31 Mart yerel seçimleri için belirlenen Antalya, Giresun, Kocaeli, Kars ve Kırklareli adaylarını duyurdu.

Akşener, Antalya 21. Dönem Milletvekili Dahiliye Uzmanı Dr. Nesrin Ünal'ın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu duyurdu.

Harun Cici Giresun adayı olarak açıklanırken, Metin Özat da Kars için aday gösterildi. Gencay Yıldıztekin'i Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak duyuruldu. Kırklareli adayı ise Ali Dermenci olarak açıklandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup konuşması öncesi Kocaeli, Gölcük ve Kandıra  belediye başkan adaylarını açıkladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Darıca Eski İlçe Başkanı Kocaeli Erzurum Vakfı Kurucusu Gencay Yıldıztekin'in yanı sıra Gölcük Belediye Başkanı olarak Gölcük Eski İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve Kandıra Belediye Başkan Adayı olarak Semih Sarıçay’ı açıkladı.

Akşener, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Nusret Acur ile adayları kürsüye çağırarak fotoğraf verdi.

"ŞAHSIMA HAKARETTİR"

Konuşmasında AK Parti ile anlaşma yaptığı yönündeki iddialara da yanıt veren Akşener, "Eğer AK Parti ile bir el sıkışmamız olsa idi, bizim bir milletvekilimizin Eskişehir'den aday gösterilmesi mümkün olur muydu? Anlaşma olsaydı böyle bir şey olabilir miydi? Basbaya şahsıma hakarettir" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler: iyi parti 5 ilin adaylarını açıkladı

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.