İTALYA’DAN İKİ KURUMLA ARAŞTIRMA PROTOKOLÜ İMZALANDI

Aksaray Üniversitesi (ASÜ), İtalya’da faaliyet gösteren Luigi Vanvitelli Campania Üniversitesi ve Benecon Araştırma Merkezi ile Erasmus ve araştırma çalışmaları konularında iş birliği protokolü imzaladı.

HABER 18.01.2024 13:32:00
İTALYA’DAN İKİ KURUMLA ARAŞTIRMA PROTOKOLÜ İMZALANDI


Tören, ASÜ Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Uluslararası öğrenci değişim projelerinin bireylerin yeni ufuklar kazanması açısından çok değerli olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş, bu projeleri arttırmak adına çalışmalar yaptıklarını belirtti. Luigi Vanvitelli Campania Üniversitesi ile imzaladıkları Erasmus protokolünün, ASÜ’lü gençlere farklı kültürlerdeki yükseköğretim faaliyetlerini yerinde görme imkânı sağlayacağını kaydeden Rektör Arıbaş, evrensel bakış açısının gelişmesinin kıymetli bir değer olduğuna dikkat çekti. Bunun yanı sıra Benecon Araştırma Merkezi ile de üç yıllık bir protokol imzalandıklarını ve bunun da öğrencilere araştırma çalışmalarını yerinde deneyimleme olanağı sağlayacağını belirten Prof. Arıbaş, “Yapılan anlaşmalar üniversitemize hayırlı olsun. Benzeri projeleri nitelik ve nicelik olarak geliştirmeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. Yapılan açıklamanın ardından Rektör Alpay Arıbaş ve Luigi Vanvitelli Campania Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Giuseppe Ciaburro hazırlanan protokol metnini imzaladı.

Düzenlenen törene ASÜ’de görev yapan akademisyenlerin yanı sıra Benecon Araştırma Merkezi Yöneticisi ve UNESCO İtalya Başkanı Prof. Dr. Carmine Gambardella da çevrim içi olarak katıldı. 


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.