İnşaattan malzemeleri Çalan şahıs yakalandı

Aksaray Kent Haber |Aksaray Haberleri

ASAYİŞ 28.03.2022 12:00:00
İnşaattan malzemeleri Çalan şahıs yakalandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir. 

24 Mart 2022 günü saat 11.00 sıralarında E.Y. (1978-E ) isimli şahıs, Aksaray ili Merkez ilçesi Topakkaya Kasabasında müteahhitliğini yaptığı inşaattan yaklaşık (2) ton inşaat demiri ve 5 metreküp kerestenin çalındığını beyanla ihbarda bulunmuştur.

İhbarın alınmasını müteakip konuya derhal reaksiyon gösterilmiş, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez Jandarma Bölük Komutanlığı, Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Olay Yeri İnceleme Timi tarafından Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda olay yerinde ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştirenin B.Ş.(1995-E) isimli şahıs Aksaray İl Merkez Toki Mahallesinde olduğu tespit edilmiş olup, yapılan operasyon neticesinde şüpheli şahıs gizlendiği yerde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüphelinin yapılan sorgulamasında, olayı E.B.(1985-E) isimli şahıs ile birlikte gerçekleştirdiklerini, bunun üzerinde yapılan detayli araştırmada Aksaray İl Merkez bölgesinde gizlendiği yerde yakalanarak göz altına alınmış olup, yapılan sorgulamada çaldıkları malzemeleri Aksaray Sanayi Sitesinde hurdacılık yapan H.K.(1997-E) isimli şahsa sattıklarını itiraf etmiştir. H.K. isimli şahsın işyerinde yapılan aramada çalınan malzemeler bulunarak mağdura teslim edilmiştir.

Gözaltına alınan B.S. ve E.B. isimli şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilmiş, B.Ş. adli kontrol ile serbest kalmış, E.B. ise tutuklanarak Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN TÜRK BAYRAĞINA YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ

ASÜ’de üniversite–sanayi iş birliğini güçlendirecek SANTEK Ofisi kuruluyor

Aksaray’da 11 Yaşındaki Hamza Kılıç’ın Ölümünde Soruşturmada Kuzeni Tutuklandı

YALDIR GİK’TE YOK, AMA GENEL MERKEZDE ZİRVEDE İYİ PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ TURAN YALDIR GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Aksaray’da Park Halindeki Otomobilde Yangın Paniğe Neden Oldu

Aksaray’da trafik kazası meydana geldi 1 kişi yaralandı

Hafif Ticari Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

  • BIST 100

    15519,48%-0,48
  • DOLAR

    43,28% 0,04
  • EURO

    50,71% -0,08
  • GRAM ALTIN

    6707,33% 1,36
  • Ç. ALTIN

    11020,92% 3,07

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.