İnşaattan malzemeleri Çalan şahıs yakalandı

Aksaray Kent Haber |Aksaray Haberleri

ASAYİŞ 28.03.2022 12:00:00
İnşaattan malzemeleri Çalan şahıs yakalandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir. 

24 Mart 2022 günü saat 11.00 sıralarında E.Y. (1978-E ) isimli şahıs, Aksaray ili Merkez ilçesi Topakkaya Kasabasında müteahhitliğini yaptığı inşaattan yaklaşık (2) ton inşaat demiri ve 5 metreküp kerestenin çalındığını beyanla ihbarda bulunmuştur.

İhbarın alınmasını müteakip konuya derhal reaksiyon gösterilmiş, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez Jandarma Bölük Komutanlığı, Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Olay Yeri İnceleme Timi tarafından Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda olay yerinde ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştirenin B.Ş.(1995-E) isimli şahıs Aksaray İl Merkez Toki Mahallesinde olduğu tespit edilmiş olup, yapılan operasyon neticesinde şüpheli şahıs gizlendiği yerde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüphelinin yapılan sorgulamasında, olayı E.B.(1985-E) isimli şahıs ile birlikte gerçekleştirdiklerini, bunun üzerinde yapılan detayli araştırmada Aksaray İl Merkez bölgesinde gizlendiği yerde yakalanarak göz altına alınmış olup, yapılan sorgulamada çaldıkları malzemeleri Aksaray Sanayi Sitesinde hurdacılık yapan H.K.(1997-E) isimli şahsa sattıklarını itiraf etmiştir. H.K. isimli şahsın işyerinde yapılan aramada çalınan malzemeler bulunarak mağdura teslim edilmiştir.

Gözaltına alınan B.S. ve E.B. isimli şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilmiş, B.Ş. adli kontrol ile serbest kalmış, E.B. ise tutuklanarak Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

MHP AKSARAY KAÇEP 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI

KALANLAR MİLLET BAHÇESİ’NDE AÇIK BÜFE KAHVALTI HİZMETİ BAŞLADI

IHLARA CAM TERAS BAYRAM TATİLİNDE ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

BEDİÜZZAMAN VE BÜYÜK BÖLCEK CADDELERİNDE YENİLEME ÇALIŞMALARI EŞ ZAMANLI OLARAK SÜRDÜRÜLÜYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER VİYANA’DA AVRUPA’NIN EN BÜYÜK İFTAR PROGRAMINA KATILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER RAMAZAN BAYRAMI MESAJI YAYIMLADI

İYİ Parti Aksaray Teşkilatından İftar Programı ve İstişare Toplantısı

  • BIST 100

    9379,83%-1,10
  • DOLAR

    38,00% 0,08
  • EURO

    41,63% 0,37
  • GRAM ALTIN

    3675,43% -0,91
  • Ç. ALTIN

    6129,23% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.