İletişim Başkanlığı duyurdu... Sosyal medya hesabı dezenformasyonuna dikkat!

İletişim Başkanlığı duyurdu... Sosyal medya hesabı dezenformasyonuna dikkat!

GÜNDEM 7.07.2023 20:25:16
İletişim Başkanlığı duyurdu... Sosyal medya hesabı dezenformasyonuna dikkat!

İletişim Başkanlığı, sosyal medya platformu Truth Social’da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ismi kullanılarak açılan hesapların ve bu hesaplardan yapılan paylaşımların Erdoğan'a ait olmadığını duyurdu.

ANKARA (İGFA) -İletişim Başkanlığı bünyesindeki Dezenformasyonla Mücadele Merkezince hazırlanan ve dezenformasyon içeren haberlerin gerçeğine işaret edildiği 7 Temmuz tarihli Dezenformasyon Bülteni yayımlandı.

Bültende, bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan ve basın yayın organlarında yer alan haberlere de yer verildi. 

Sosyal medya platformu Truth Social'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismi kullanılarak açılan hesaplar ve bu hesaplardan yapılan paylaşımlara da yer verilen bültende, "Truth Social'da Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın hesabı bulunmamaktadır. Sosyal medya platformları tarafından onaylanmamış, resmî kaynaklar tarafından doğrulanmamış sahte hesaplar ve paylaşımlara itibar edilmemelidir." ifadeleri yer aldı.

Aksaray’da Hafif Ticari Kamyonet Tabelaya Çarpıp Araziye Uçtu 2 Yaralı

Aksaray'da Otomobil Yayaya Çarpıp Kaçtı!

Aksaray Üniversitesi öğrencilerinin Otonom Traktör Projesi Teknofest 2025 finalinde

ESKİ CEZAEVİ ALANINDA DÖNÜŞÜM BAŞLADI

Aksaray’da Otomobil Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Kavşakta Kaza: Otomobil Takla Attı, Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Tırın Ani Manevrası Kazaya Neden Oldu

  • BIST 100

    10858,52%-2,02
  • DOLAR

    41,67% 0,02
  • EURO

    48,85% -0,20
  • GRAM ALTIN

    5234,11% 0,48
  • Ç. ALTIN

    8586,43% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.