İl BAŞKANI ALTINSOY’DAN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında, emekleri, fedakarlıkları ve “önce insan”, “önce sağlık” diyerek mesai kavramı gözetmeden özveriyle çalışan sağlık çalışanlarının, 14 Mart Tıp Bayramı’

HABER 13.03.2020 19:19:00
İl BAŞKANI ALTINSOY’DAN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında, emekleri, fedakarlıkları ve “önce insan”, “önce sağlık” diyerek mesai kavramı gözetmeden özveriyle çalışan sağlık çalışanlarının, 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik etti.

 

Canın emanet edildiği sağlık çalışanlarının yılın bir günü değil, her günü baş tacı edilse yeri olduğunu ifade eden Başkan Altınsoy, her mesleğin önemli olduğunu, hürmeti hak ettiğini ancak insanların huzurlu ve sağlıklı yaşaması için emek harcayan bir mesleğin çalışanlarının da bu saygı ve hürmeti tam anlamıyla hak ettiklerine inandığını belirtti.

 

“Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet bir nefes sıhhat gibi” diyerek, dünyadaki en büyük mutluluğun sağlık olduğunu gören bir medeniyetin mensupları olarak AK Parti hükümetleri olarak göreve geldikleri günden bu yana tüm enerjilerini, insanların daha sağlıklı hayat yaşamaları ve hayatın her alanında daha verimli olmaları için harcadıklarını dile getiren Altınsoy, “Vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığı için çaba gösterirken, bunu sağlayacak sağlık çalışanlarımızın da hakkını, hukukunu gözetmeye azami ölçüde hassasiyet gösteriyoruz. Sağlık çalışanlarımızın, yüce mesleklerini icra ederken güvenliklerini sağlamak başta olmak üzere hak ettikleri saygınlığa paralel olarak çalışma ve sosyal şartlarını da zirveye çıkarmak için çalışıyoruz. Bu düşüncelerle şiddet mağduru olan, yüce mesleklerini icra ederken şehit düşen sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere insanlığın ve Türkiye’nin sağlıklı geleceği için çalışarak, çaba gösteren yitirdiğimiz sağlık çalışanlarını şükranla yad ediyor, her birine Allah’tan rahmet diliyorum. Adeta mesleklerin en yücesini, kıymetlisini icra eden, günün 24 saati kesintisiz verilen sağlık hizmetlerinde emeği, katkısı olan sağlık çalışanlarına başarılar diliyor, 14 Mart Tıp Bayramlarını tebrik ediyorum.


Anahtar Kelimeler: BAŞKANI ALTINSOY’ BAYRAMI MESAJI

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,06
  • EURO

    34,73% -0,68
  • GRAM ALTIN

    2434,79% -0,04
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.