İL BAŞKANI ALTINSOY, “YATIRIMCILARIMIZA VE İŞLETMECİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

HABER 24.02.2020 11:40:00
İL BAŞKANI ALTINSOY, “YATIRIMCILARIMIZA VE İŞLETMECİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Aksaray’da SGK teşvik süresinin 1 yıl daha uzatıldığı müjdesini verdi.

 

Aksaray’ında içerisinde bulunduğu 51 il ve 2 ilçede ilave 6 puanlık SGK teşvik süresinin 1 yıl daha uzatıldığını belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, kararın Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini açıkladı.

 

İl Başkanı Altınsoy, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, işverenlerimizin işçilerimiz adına ödeyecekleri SGK primlerinden 5 puanlık indirime ilave olarak 6 puan daha indirim uygulamasını bir yıl daha uzatıldı. AK Parti hükümetleri olarak işi, işçiyi ve istihdamı korumaya ve desteklemeye devam ediyoruz. Bu ilave teşvikten sosyoekonomik gelişmişlik endeksi düşük olan il ve ilçelerde üretim ve istihdamı artırmak için özel sektörde işçi çalıştıran işverenler yararlanabilecek. Yatırımcılarımıza ve işletmecilerimize hayırlı olsun” dedi.

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.