İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve Öğretmenlerden Valimiz Sayın Aykut Pekmez´e ziyaret

23.11.2017 15:44:39
İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve Öğretmenlerden Valimiz Sayın Aykut Pekmez´e ziyaret
24 Kasım öğretmenler gününün Atatürk´ün Başöğretmen olarak kabul edilmesinin de yıldönümü olduğunu belirten Vali Aykut Pekmez,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, geleceğin mimarı olan öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak başarılar diledi.
Öğretmenlerin eğitim hayatının ve yeni nesillerin yetişmesinin en temel unsuru olduğunu belirten Vali Pekmez, ?Gelecek nesillere ve gelecek zamana daha güvenle daha başımız dik olarak ulaşabilmek için hem öğretmenlerimizi en iyi şekilde yetiştirmek hem de çocuklarımızın öğretmenlerimiz tarafından en iyi şeklide yetişmesini sağlamak durumundayız. Bu anlamda öğretmenlerimiz güzel işler yapmak durumundalar bizlerde kendilerine destek olacağız. Onların en iyi şekilde hizmet etmeleri için gereli altyapı ve uygun ortamı hazırlayacağız´ dedi. Valimiz Sayın Aykut Pekmez 24 Kasım Öğretmen Günü münasebetiyle bütün öğretmenlerin gününü kutlayarak başarılar diledi.  

Aksaray’da Apartman Çatısında Yangın: Bina Tedbir Amaçlı Tahliye Edildi

Aksaray’da Bıçaklı Kavga: 16 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Aksaray ile Kıbrıs Türkleri arasındaki dört asırlık tarihi bağlar ASÜ’de canlandı

Aksaray’da Polisten Kaçan Araç Kovalamacanın Ardından Yakalandı

Yaşar Sarıkaya’dan TİMBİR’in 3. Yılında Gurur Dolu Mesaj

KKTC 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’dan Aksaray Üniversitesine ziyaret

Aksaray'da otomobil takla attı bir yaralı

  • BIST 100

    16017,18%2,66
  • DOLAR

    44,05% 0,04
  • EURO

    51,29% -0,01
  • GRAM ALTIN

    7320,30% 0,62
  • Ç. ALTIN

    11814,89% 0,47

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.