IHLARA VADİSİ CAM TERAS VE KAFETERYA PROJESİNDE PEYZAJ ÇALIŞMASI YAPILIYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞEHRİMİZE DEĞER KATMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

AKSARAY HABER 15.05.2024 19:55:00
IHLARA VADİSİ CAM TERAS VE KAFETERYA PROJESİNDE PEYZAJ ÇALIŞMASI YAPILIYOR

 

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in girişimleri ile Ihlara Vadisi üzerinde hayata geçirilen Ihlara Vadisi Cam Teras projesi açılışa hazırlanıyor.

Şehrin turizm değerini artıracak olan Ihlara Cam Teras ve sosyal tesis projesi, yerden 150 metre yükseğe inşa edildi.  Ihlara Vadisi’nin en hâkim noktasına inşa edilen proje kapsamında amfi tiyatro, yürüyüş yolu yapımı, restoran, mescit, bebek bakım odaları, fotoğraf çekim alanları oluşturuldu.  Vatandaşların merakla beklediği proje alanında oluşturulan peyzaj alanına süs bitkileri dikilerek proje alanına estetik değer kazandırıldı.

İlkbaharın gelişi ve peyzaj çalışmalarının da tamamlanması ile tüm detayları ortaya çıkan Ihlara Cam Teras Projesinin yakın zamanda hizmete alınması bekleniyor. Ihlara Vadisi üzerinde inşa edilen Cam Teras projesi ile açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, projenin şehrin turizm değerini artıracağını belirtti. Başkan Dinçer açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; ‘’Şehrimizde bulunan Ihlara Vadisi hem doğa turizmi hem inanç turizm açısından içerisinde zenginlikler barındıran dünyanın 2. Büyük Kanyon Vadisi olarak biliniyor. Bizde göreve geldiğimizden bugüne şehrimizin tüm değerlerini ortaya çıkartmak için çeşitli projeler üretiyoruz.

Şehrin değerlerini ortaya çıkartmak için yaptığımız projelerden biri olan Ihlara Vadisi Cam Teras ve Sosyal tesis projemizin tamamlama aşamasına geldik. Yakın zamanda hizmete sunacağız. Bu projemiz şehrimizin turizm değerini 2 kat artıracak. Şehrimizin değerlerine değer katmak için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz.’’ Dedi.


YAZ SICAKLARINDAN BUNALANLARIN ADRESİ MİLLET BAHÇELERİ VE PARKLAR OLDU

IHLARA CAM TERAS VE KAFETERYA BAYRAMDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ VATANDAŞLARI SİGORTA ACENTA TERCİHLERİ KONUSUNDA UYARILARDA BULUNDU

BELEDİYE EKİPLERİ KURBAN BAYRAMI İÇİN TEDBİRLER ALDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE “GELECEĞİ YAZ” KURSLARI BAŞLIYOR

AKSARAY BELEDİYESİNDEN BAYRAMDA ÜCRETSİZ ULAŞIM

  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.