IHLARA CAM TERAS VE KAFETERYA BAYRAMDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

AKSARAY BELEDİYESİ'NİN YENİ PROJESİ TURİZMİ CANLANDIRIYOR

HABER 24.06.2024 11:30:00
IHLARA CAM TERAS VE KAFETERYA BAYRAMDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ


Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda hizmete açılan "Ihlara Cam Teras ve Kafeterya," bayram tatilinde büyük ilgi gördü. Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği bu yeni turistik mekân, Aksaray'ın turizm potansiyelini artırmaya devam ediyor. Bayram süresince yaklaşık 50.000 ziyaretçinin bu eşsiz mekânı ziyaret etmesi bekleniyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, proje hakkında yaptığı açıklamada, "Ihlara Cam Teras ve Kafeterya ile Ihlara Vadisi'ne gelen turist sayısının en az iki katına çıkmasını hedefliyoruz. Bu projeyle birlikte bölgenin turizm potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı ve yerel ekonomiye katkı sağlamayı amaçlıyoruz," dedi.

Ihlara Vadisi'nin doğal güzelliklerini daha yakından görmek ve eşsiz manzarasının tadını çıkarmak isteyen turistler, cam terasta fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştiriyorlar. Kafeteryada ise ziyaretçiler, yöresel lezzetleri tatma fırsatı buluyor. Proje, bölgenin turistik cazibesini artırarak Aksaray'a önemli bir değer katıyor.

Aksaray Belediyesi, bu tür projelerle kentin turistik ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmaya devam ederken, vatandaşların ve turistlerin memnuniyetini ön planda tutuyor. Ihlara Cam Teras ve Kafeterya, sadece bir turistik mekân olmanın ötesinde, Aksaray'ın tanıtımında önemli bir rol oynuyor.

*Aksaray'ın Turizmde Yeni Çekim Merkezi: Ihlara Cam Teras ve Kafeterya*

Bayram tatilinde yoğun ilgi gören Ihlara Cam Teras ve Kafeterya, Aksaray'ın turizmde yeni çekim merkezi olma yolunda ilerliyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'in önderliğinde hayata geçirilen bu proje, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekerek Aksaray'ın tanıtımına büyük katkı sağlıyor.


KİTAP KONAKLARINDA SINAV YOĞUNLUĞU YAŞANIYOR ÖĞRENCİLER SESSİZ VE NEZİH ORTAMDA SINAVA HAZIRLANIYORLAR

YAPILAN PEYZAJ ÇALIŞMALARI İLE AKSARAY BİR BAŞKA GÜZEL

AKSARAY BELEDİYESİ ANIZ VE ORMAN YANGINLARINA KARŞI VATANDAŞLARI UYARIYOR

YAZ SICAKLARINDAN BUNALANLARIN ADRESİ MİLLET BAHÇELERİ VE PARKLAR OLDU

IHLARA CAM TERAS VE KAFETERYA BAYRAMDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ VATANDAŞLARI SİGORTA ACENTA TERCİHLERİ KONUSUNDA UYARILARDA BULUNDU

BELEDİYE EKİPLERİ KURBAN BAYRAMI İÇİN TEDBİRLER ALDI

  • BIST 100

    10680,90%1,85
  • DOLAR

    32,84% 0,15
  • EURO

    35,19% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2458,74% 0,05
  • Ç. ALTIN

    3954,72% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.