İçişleri'nden 20. Abluka Batman'da

İçişleri'nden 20. Abluka Batman'da

GÜNDEM 8.01.2023 14:18:18
İçişleri

İçişleri Bakanlığı'nın sürdürdüğü Eren Abluka Sonbahar-Kış-Operasyonları'nın 20'ncsi Batman/Sason'da başlatıldı.

ANKARA (İGFA) - PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla başlatılan Eren Abluka Sonbahar-Kış Operasyonlarının 20'ncisi Batman'da başlatıldı.

Bakanlık, Batman/Sason-Gömük'te başlatılan operasyona Şehit J.Komd.Atğm. Orhan Sancar  adı verildi.

Batman İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde gerçekleştirilen operasyonda; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 650 personel 44 operasyonel tim görev aldığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler: içişleri'nden 20. abluka batman'da

BAŞKAN AĞIR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Aksaray’da “Benim Çöpüm Değil Ama Benim Dünyam” Temalı Çevre Etkinliği Düzenlendi

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Belgemen’den Bayram Mesajı: Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Vurgusu

BAYRAM ÖNCESİ SOMUNCU BABA VE KABRİSTANLIKLARA ZİYARETÇİ AKINI

Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Tutuklandı

BAYRAM ARİFESİNDE CADDE VE SOKAKLAR GÜL GİBİ KOKTU

AKSARAY VALİSİ MEHMET ALİ KUMBUZOĞLU’NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

  • BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,20% -0,16
  • EURO

    44,66% -0,58
  • GRAM ALTIN

    4180,27% -1,32
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.