İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Konya’daki Polise Yapılan Bıçaklı Saldırıya İlişkin Açıklama

Bu sabah saat 10.30 sıralarında Konya’nın Selçuklu ilçesinde sinir krizi geçiren bir kişiye müdahale etmek için 112 Acil Servis’in talebi üzerine polis ekipleri sevk edildi. Olay sırasında 29 yaşındaki E.K. adlı şahsı kontrol altı

HABER 14.10.2024 01:14:00
İçişleri  Bakanı Yerlikaya’dan Konya’daki Polise Yapılan Bıçaklı Saldırıya İlişkin Açıklama

Konya Selçuklu’da Polis Memuru Bıçaklı Saldırıda Yaralandı

Bu sabah saat 10.30 sıralarında Konya’nın Selçuklu ilçesinde sinir krizi geçiren bir kişiye müdahale etmek için 112 Acil Servis’in talebi üzerine polis ekipleri sevk edildi. Olay sırasında 29 yaşındaki E.K. adlı şahsı kontrol altına almaya çalışan polis memuru Mustafa Topuz, çıkan arbedede 7 bıçak darbesi alarak ağır yaralandı.

Yaralı polis memuru, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bıçaklı saldırgan E.K. ise suç aletiyle birlikte yakalanarak yaralı halde gözaltına alındı. Şahıs, hastanede polis gözetiminde tutuluyor.

Kahraman Polisimize Acil Şifalar

Olayla ilgili yapılan açıklamada, polis ekiplerinin gece gündüz demeden her ihbara canları pahasına müdahale ettiğine vurgu yapıldı. Polis memuru Mustafa Topuz’a acil şifalar dilenirken, "Güvenlik güçlerimizin her birine Aziz Milletimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin," ifadeleri kullanıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

Aksaray’da Balkon Yangını Korku Dolu Anlar Yaşattı

Aksaray’da Tır ile Halk Otobüsü Çarpıştı: 2 Yaralı

Kontrolden Çıkan Otomobil MOBESE Direğine Çarptı, Yan Devrildi: 1 Yaralı

  • BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,01
  • EURO

    50,08% -0,05
  • GRAM ALTIN

    5940,48% 0,66
  • Ç. ALTIN

    9485,02% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.