Huzur Evine Anlamlı Ziyaret

HABER 10.03.2020 13:19:00
Huzur Evine Anlamlı Ziyaret

-Huzurevine anlamlı ziyaret
Valimiz  Ali Mantı’nın eşi Işıl Mantı Hanımefendi Dünya Kadınlar Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz ve Aksaray Belediye Başkanı Eşi Merve Dinçer, Vali Yardımcısı eşi Özlem Türkcan, Emniyet Müdürü eşi Fatma Kolcu, İl Müftüsü eşi Ayfer Bal ve beraberindeki heyet ile A.Kadir Üçyıldız Huzurevine ziyarette bulundu.
Huzurevi sakinlerine karanfil ve Türk Bayrağı hediye eden heyet huzurevinde kalan kadınlarla bir süre sohbet etti. Işıl Mantı Hanımefendi Milletvekili İlknur İnceöz, Aksaray Belediye Başkanı Eşi Merve Dinçer, Vali Yardımcısı eşi Özlem Türkcan, Emniyet Müdürü eşi Fatma Kolcu, İl Müftüsü eşi Ayfer Bal ile huzurevinde el işi ve hediyelik eşya üretimi yapılan atölyeyi ziyaret yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. 
El işi hediyelik örgü, süsleme işleri ile uğraşan huzurevi sakinleri ile görüşen heyet üyeleri birbirinden güzel eşyaların üretimi yapan huzurevi sakinlerini tebrik ettiler. 
Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten huzurevi sakinleri Işıl Mantı Hanımefendi Milletvekili İlknur İnceöz ve Aksaray Belediye Başkanı Eşi Merve Dinçer, Vali Yardımcısı eşi Özlem Türkcan, Emniyet Müdürü eşi Fatma Kolcu, İl Müftüsü eşi Ayfer Bal ve beraberindeki heyet üyelerine teşekkür ettiler


Anahtar Kelimeler: Huzur Evine Anlamlı Ziyaret

AKSARAY BELEDİYESİ DERE VE GÖLETLERDE ERKEN LARVA MÜCADELESİ BAŞLATTI

AKSARAY BİLİM FESTİVALİ 7-8-9 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA KAPILARINI ZİYARETÇİLERE AÇIYOR

TERÖR VE GÜVENLİK UZMANI COŞKUN BAŞBUĞ, TÜRKİYE YÜZYILI VE ÜLKEMİZ ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARI ANLATACAK

AKSARAYLI GENÇLER ŞEHİTLER MÜZESİNDE DUYGUSAL ANLAR YAŞIYOR

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ, TURİZMİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

SOSYAL KONUT PROJESİ İSTİKLAL MAHALLESİNDE HIZLA İLERLİYOR

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ YANGIN MEYDANA GELEN FABRİKAYI ZİYARET EDEREK BİLGİ ALDI

  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,76% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2401,26% -0,32
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.