Hukuk Mezunları Aksaray'da Buluştu

Hukuk fakültesi mezunları Aksaray'da buluştu

HABER 1.07.2022 00:40:00
Hukuk Mezunları Aksaray

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1987 Girişliler sınıf arkadaşları Av. Fahrettin Özyön'ün yaptığı organize ile 24-26 Haziran tarihleri arasında 3 gün  Aksaray'da bir araya geldiler. Üst düzey Hakim Savcı Noter ve Avukatlardan oluşan buluşmaya Türkiye'nin çok değişik illerinden 80 kişi civarında sınıf arkadaşı katıldı. TRT sanatçısı Bahadır Özüşen ve Aksaray Sonat müzik grubu programa renk kattı. Birçoğu aileleri ile katılan katılımcılar yapılan organizasyondan çok memnun kaldıklarını, Aksaray ve Kapadokya'ya hayran kaldıklarını dile getirdiler. 24 Haziran Cuma günü Sultanhanı'nı Belediye Başkanı Fahri Solak rehberliğinde gezen Hukukçular cumartesi günü; Saratlı Kasabası yeraltı şehrini, Aşıklıhöyük kazı alanını, Selime Manastırını, Güzelyurt Yüksek Kilise ve Kilise Camii ile Güzelyurt'u gezdiler.  Pazar günü ise Nevşehir- Göreme Avanos ve Ürgüp ilçelerini gezen Hukukçuların çoğunluğu pazar günü, bir kısmı ise Pazartesi günü Aksaray'dan ayrıldılar.
 Program ile ilgili bir açıklama yapan Avukat Fahrettin Özyön, 2017 yılından itibaren sınıf arkadaşlarıyla değişik yerlerde bir araya geldiklerini, 35 yıllık sınıf arkadaşlarını Aksaray'da misafir etmekten mutluluk duyduğunu belirtti


Anahtar Kelimeler: Hukuk Mezunları Aksaray' Buluştu

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2418,54% -0,46
  • Ç. ALTIN

    3987,48% -0,76

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.