HİZMETLERİMİZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın, yeni konut ve iş yerinin müjdesini verdiğini

HABER 5.02.2025 14:21:00
HİZMETLERİMİZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK


Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın, yeni konut ve iş yerinin müjdesini verdiğini hatırlatan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi kapsamında Aksaray’da 200 adet işyerinin anahtar teslim hazırlığının mutluluğunu, gururunu yaşıyoruz.”
Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Koyuncu, ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projesi kapsamında Aksaray’da anahtar teslim aşamasına gelen Yeni Sanayi Sitesindeki işyerinde incelemelerde bulundu.
Yapımı tamamlanan ve hak sahiplerine teslim edilmeye hazırlanan işyerlerinin kısa sürede inşa edilmesi ‘Yaparsa AK Parti Yapar’ sözünü bir kez daha hatırlattı.
Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin yeniden ayağa kalktığını belirten Başkan Aktürk, “20 yılda, Aksaray’ımızda ise TOKİ’mizle binlerce konut yapıldı, sosyal donatılarıyla, okullarıyla, camileriyle inşaatlar yapıldı ve aziz milletimizin hizmetine sunuldu. Daha büyük bir adımla, Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut hamlesi başlatıldı. Hiçbir şey üretmeyip, biz projeyi yaparken her şeye ‘hayır’ diyen o zihniyet yine ortaya çıktı ve hep bir ağızdan ‘Yapamazsınız’ dediler. Teminatı da garantisi de Recep Tayyip Erdoğan’dır dedik. Yaptık. İlimizde 200 adet işyerimizin anahtarını hak sahiplerine teslim edeceğiz. Milletimize ne söz verdiysek yapmaya da devam edeceğiz.”
İlk Evim, İlk İş Yerim projesi sayesinde, TOKİ’nin üretim gücü ile vatandaşların talep ve beklentilerinin aynı yerde buluştuğunu ve devlete itimadın bir kez daha yükseldiğini belirten Aktürk, “Başta, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlelerinden biri olan ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ Projesi’ni başlatan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a, Valimiz Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. 23 yıldır olduğu gibi iktidar partisi olarak verdiğimiz sözleri yine diğer projelerimizde olduğu gibi tutmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: HİZMETLERİMİZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

Aksaray Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden Kablo ve Pil Denetimi

ZABITA EKİPLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

AKSARAY BELEDİYESİ RAMAZAN AYINDA HER GÜN BİNLERCE KİŞİYİ AYNI SOFRADA BULUŞTURDU

ASÜ Tıp Fakültesi Projesi’ne TÜBİTAK desteği

Prof. Dr. Erbaş, ASÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Atandı

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER KADİR GECESİ MÜNASEBETİYLE KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

AKSARAY BELEDİYESİ'NDEN KADINLARA VE GENÇLERE ÜCRETSİZ KURS İMKÂNI

  • BIST 100

    9649,53%-0,68
  • DOLAR

    37,99% 0,04
  • EURO

    40,85% 0,20
  • GRAM ALTIN

    3689,95% 0,05
  • Ç. ALTIN

    5959,44% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.